Bronzer: Το λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες μετά τα 50 κατά την εφαρμογή

Bronzer: Το λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες μετά τα 50 κατά την εφαρμογή
Μήπως σαμποτάρεις άθελά σου τον εαυτό σου;

Αν και το bronzer συχνά θεωρείται προϊόν που απευθύνεται σε νεότερες γυναίκες, είναι ένα αναγκαίο εργαλείο για το νεσεσέρ κάθε γυναίκας. Ωστόσο, ο τρόπος που το εφαρμόζεις στα 50 σου δεν μπορεί να είναι ίδιος με εκείνον που χρησιμοποιούσες στα 20 ή τα 30 σου.

Το bronzer έχει τη δυνατότητα να αναδείξει τα ζυγωματικά και να καθορίσει το περίγραμμα του προσώπου, κάνοντάς το να φαίνεται πιο αδύνατο. Ωστόσο, η τεχνική του contouring μπορεί να είναι «επικίνδυνη» μετά από μια certain ηλικία, καθώς μπορεί να δώσει σκληρές γωνίες στο πρόσωπο και να το κάνει να φαίνεται αδύνατο ή κουρασμένο.

Αντί να εστιάσεις στην ενίσχυση των χαρακτηριστικών με contouring, καλύτερα να εκμεταλλευτείς τη δυνατότητα του bronzer να προσφέρει ζεστασιά στο πρόσωπο. Χρησιμοποίησε ένα μεγάλο πινέλο για να το απλώσεις στα ζυγωματικά, την περίμετρο του προσώπου και τη γραμμή των μαλλιών. Με αυτόν τον τρόπο, το αποτέλεσμα θα είναι πιο φυσικό και θα δημιουργεί την αίσθηση ενός ηλιοκαμένου προσώπου, που μπορεί να σε κάνει να δείχνεις πιο νέα.

Είναι επίσης σημαντικό να επιλέγεις το κατάλληλο bronzer μετά τα 50. Ιδανικά, απέφυγε τα προϊόντα σε μορφή πούδρας και προτίμησε υγρές ή κρεμώδεις φόρμουλες, που θα δώσουν στην επιδερμίδα σου μια υγιή, λαμπερή όψη, χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Αναζήτησε προϊόντα με ελαφριά ιριδίζουσα απόχρωση για να προσθέσεις μια νεανική λάμψη στο πρόσωπό σου. Αντίθετα, θα πρέπει να αποφεύγεις τα ματ φινιρίσματα και τα προϊόντα με glitter, τα οποία συνήθως δεν κολακεύουν την ώριμη επιδερμίδα.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.10.2024 - 18:33