Ιωάννα Τούνη: Με κλαματα εξιστορεί πώς τους άφησαν έξω από την πτήση επιστροφής απο Λονδίνο

07.10.2024
Ιωάννα Τούνη: Με κλαματα εξιστορεί πώς τους άφησαν έξω από την πτήση επιστροφής απο Λονδίνο
Καιρό είχε να περάσει άσχημα σε αεροδρόμιο η Ιωάννα Τούνη

Αλλά εδώ και λίγη ώρα ζει πολύ δύσκολες στιγμές στο αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου, όπου βρέθηκε από νωρίς το απόγευμα προκειμένου μαζί με τους κολλητούς της να πάρουν την πτήση της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη.

Οι 4 φίλοι, η Ιωάννα, ο Στηβ, η Στέλλα και η Ντόρις πέταξαν πριν από τρεις μέρες για long weekend στη βρετανική πρωτεύουσα και πέρασαν τέλεια μέχρι πριν λίγο. Όταν δεν επέτρεψαν στην Ιωάννα Τούνη και την έγκυο κολλητή της τη Ντόρις να επιβιβαστούν ενώ οι άλλοι δύο μπήκαν κανονικά στην πτήση της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη. Με κλάματα και φοβερά εκνευρισμένη η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο TiKTok της που εξιστορεί τι έχει γίνει:

«Κλαίω, γιατί δεν είμαι καλά. Με συγχωρείτε. Οπότε αν δεν σας αρέσουν αυτά ή το vibe μου με συγχωρείτε αλλά είμαι πάρα πολύ συγχυσμένη. Λοιπόν μας έκαναν αλλαγή gate. Tο gate μας για να φύγουμε ήταν το 44, να το αυτή εδώ η πτήση. Η πτήση μας ήταν εδώ μετά την αλλαγή. Ήρθαμε όλοι μαζί από την 50 που ήταν πριν το gate καθίσαμε εδώ πέρα μαζί με την Ντόρις η οποία είναι έγκυος γιατί όλες οι θέσεις προφανώς καταλήφθηκαν μέσα σε ένα λεπτό από τον κόσμο που ήρθε πάρα πολύ γρήγορα και η Ντόρις έπρεπε κάπου να κάτσει με την κοιλιά της» περιγράφει η ιωάννα κλαίγοντας και συνεχίζει:

«Μείναμε τελευταίοι περιμένοντας να περάσουμε μέσα στην πτήση γιατί δεν υπάρχει priority στην Ryanair είναι μια οικονομική εταιρεία οπότε περιμέναμε τη σειρά μας να επιβιβαστούμε στο τέλος. Ξαναλέω επιβιβάζονται ακόμα είναι εκεί πέρα όλοι, τρέμει το χέρι μου… Μου λέει η Ντόρις όταν μείναν 10 τελευταία άτομα στο line, πάω τουαλέτα η οποία είναι εδώ γιατί είναι έγκυος και όσες έχουμε μείνει έγκυες ξέρουμε. Πάει τουαλέτα κάνει εμετό έρχεται.

Ο Στηβ με την Κηπουρού σηκώνονται και μπαίνουν στη σειρά περιμένοντας και με το που μένουμε τελευταίες σηκώνομαι έρχομαι εδώ και με κοιτάει η κυρία και κλείνει την κορδέλα λέγοντας συγγνώμη κυρία μου δεν μπορείτε να περάσετε το gate μόλις έκλεισε.

Προσπαθούσα να εξηγήσω, της λέω μα είναι όλοι εδώ μπροστά, κι εκείνη ήταν όχι δεν μπαίνετε. Μαλώσαμε, ζητήσαμε τον manager, άρχισα να κλαίω… Δεν είμαι καλά αλήθεια, είμαι πάρα πολύ νευριασμένη. Δεν έχω δει πιο απαράδεκτη εταιρεία ποτέ δεν με νοιάζει να με κράξετε. Κράξτε όσο θέλετε βασικά.

Η αδικία που έχω βιώσει που έχω μείνει εγώ που θέλω να πάω στο παιδάκι μου, που έχει μείνει η Ντόρις η οποία είναι έγκυος, έχουμε μείνει εμείς οι δύο έξω από την πτήση ενώ ακόμα επιβιβάζονται. Η Στέλλα με τον Στηβ έχουν περάσει μέσα που ήταν δύο μέτρα διαφορά από εμένα. Τα παιδιά μπαίνουν κι εμείς όχι… δεν ξέρω… ακόμα και να βρίσω είναι χαμένο σάλιο.

Οι τύποι είναι ξεφτίλα… Απίστευτο. Αυτά. Δεν ξέρω τι εξελίξεις υπάρχουν. Το θέμα τους ήταν κυρία πρέπει να ηρεμήσετε… όχι δεν θα ηρεμήσω, είμαι εδώ… Δεν ξέρω τι φάση η τύπισσα. Απλά αποφάσισε να κλείσει την κορδέλα επιδεικτικά μπροστά μου και να μου πει σόρι μόλις κλείσαμε. Δεν το πιστεύω»

@j.touni Συγγνώμη που μιλάω έντονα και γρήγορα, αλλά κλαιω και εχω φουλ ενταση και νιωθω πολύ αδικημένη…Η καταχρηση εξουσίας ειναι αυτό που με νευριαζει πιο πολύ απο την ταλαιπωρία και τα χρηματα που θα ξοδέψω για να φτάσω καποια στιγμή σπιτι μου… δεν ξερω πως να σου περιγραψω καλυτερα το όλο σκηνικό… μολις ηρεμησω θα προσπαθήσω να σου κάνω βίντεο ξανα σε οτι απορία ή διευκρίνηση θέλεις σχετικα… γραψε μου τι θα εκανες στην θεση μου και αν μπορω να κινηθώ νομικά κάπως🙏🏼@Ryanair … #worstairline #ryanair ♬ original sound - Ioanna Touni

Τελευταία τροποποίηση στις 07.10.2024 - 22:08