Survivor: Η στρατηγική κίνηση της Εκατερίνας που έπιασε, διχάζει τους Αετούς

07.10.2024
Survivor: Η στρατηγική κίνηση της Εκατερίνας που έπιασε, διχάζει τους Αετούς
Το Survivor δεν είναι μόνο ικανότητες, είναι στρατηγική και μια από αυτές έπιασε.

Η αποχώρηση του Στέφανου Βλάχου αλλά και οι πέντε ψήφοι που πήρε ο Μιχάλης έχουν προβληματίσει τον Survivor που πλέον βλέπει τους Πράσινους με άλλο μάτι και δεν κρύβει την δυσαρέσκειά του με τους συμπαίκτες του που τον ψήφισαν ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τι ήταν αυτό όμως που άλλαξε τις προθέσεις της ομάδας του στην ψηφοφορία και δεν ψηφίστηκε η Εκατερίνα;

Είναι απλό. Η Εκατερίνα Λιντβίνοβα κινήθηκε άκρως στρατηγικά αφήνοντας να εννοηθεί πως έχει βρει και έχει στα χέρια της το τοτέμ που σώζει –χωρίς να το πει ποτέ ανοιχτά- και οι υπόλοιποι «τσίμπησαν» και δεν την ψήφισαν θεωρώντας πως έχει το τοτέμ και θα σωθεί και δε θέλησαν να χαλαλίσουν τις ψήφους τους σε εκείνη χωρίς να ξέρουν τι θα γίνει μετά. Έτσι ο Στέφανος Βλάχος που ηττήθηκε στη μονομαχία είδε την πόρτα της εξόδου.

«Πέρασα υπέροχα, είμαι χαρούμενος. Μπορεί να μην τα κατάφερα, αλλά κρατώ μόνο τα θετικά. Έφτασα μέχρι εδώ και νιώθω νικητής, παρότι δεν πήρα το έπαθλο. Ήταν ένα παιχνίδι και η ζωή συνεχίζεται. Θα εξετάσω τα λάθη μου όταν βγω, αλλά είμαι αυθόρμητος και δεν θα άλλαζα το χαρακτήρα μου. Αυτός είμαι, και φτάσαμε μέχρι εδώ» δήλωσε ο παίκτης πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Στο σημερινό επεισόδιο με δύο κρίσιμα αγωνίσματα μπροστά τους δεν υπάρχουν περιθώρια για αντιπαραθέσεις. Θα καταφέρουν οι Αετοί να λειτουργήσουν ομαδικά στο στίβο μάχης ή αυτή η νέα κόντρα θα τους στοιχίσει;

Απόψε, στις 22:15 Τίγρεις και Αετοί διεκδικούν προμήθειες κι ένα έπαθλο φαγητού. Οι αναμετρήσεις δύσκολες και η ένταση μεταξύ των δύο ομάδων χτυπάει κόκκινο…

Τελευταία τροποποίηση στις 07.10.2024 - 17:39