Καρβέλας-Φερεντίνου: Η είσοδος, η συνάντηση με τον Αργυρό και οι αντιδράσεις του στα λόγια της Άννας Βίσση (Αποκλειστικά βίντεο)

Καρβέλας-Φερεντίνου: Η είσοδος, η συνάντηση με τον Αργυρό και οι αντιδράσεις του στα λόγια της Άννας Βίσση (Αποκλειστικά βίντεο)
Papadakis Press
Συναυλία της Άννας Βίσση χωρίς τον Νίκο Καρβέλα γίνεται;

Φυσικά και δεν γίνεται. Η σχέση τους ανεξάρτητα από τον χωρισμό τους ως αντρόγυνο, υπήρξε και παραμένει πάντα σχέση ζωής και βαθιάς αγάπης. Εκτός του ότι απέκτησαν μαζί ένα παιδί, ο Νίκος Καρβέλας έχει υπογράψει και τις μεγαλύτερές της επιτυχίες, ανάμεσά τους και τις δύο ροκ όπερες για τις οποίες η ίδια η Άννα Βίσση από τη σκηνή του Παναθηναϊκού Σταδίου, λίγο πριν ξεκινήσει να τραγουδάει τη Μάλα, το τραγούδι του ανέμου, αλλά και τους Δαίμονες, είπε πως από τα δώρα που της έχει δώσει ο Νίκος, αυτό είναι το μεγαλύτερο.

Ο Νίκος Καρβέλας και η σύντροφός του Έλενα Φερεντίνου μπήκαν στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού Σταδίου για να πάρουν τη θέση τους στις κερκίδες από τα παρασκήνια και όχι από την είσοδο που έμπαινε ο κόσμος. Στη διαδρομή προς τα εκεί συνάντησαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό που είχε σηκωθεί για να μιλήσει με τον Κώστα Πηλαδάκη που καθόταν με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην ίδια ευθεία αλλά αρκετά πιο πέρα από τον κολλητό του Αντώνη Ρέμο και την σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ που επίσης βρίσκονταν εκεί (ομολογούμε πως αυτό μας έκανε μια κάποια εντύπωση) και σταμάτησαν για λίγο να ανταλλάξουν κάποιες κουβέντες.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας και ενώ έπαιζε η εισαγωγή του "Κι έχω τόσα να θυμάμαι από σένα" η Άννα Βίσση άρχισε να ψάχνει τον Νίκο Καρβέλα στο χάος των 65.000 ανθρώπων που γέμισαν ασφυκτικά το Καλλιμάρμαρο. Και ήταν ο κόσμος που της έδειξε που βρίσκεται:

"Μ' αγαπάς: Το θυμάσαι αυτό το τραγούδι; Που πλακωθήκαμε, έφυγες και σου το έγραψα εγώ αυτότο τραγούδι ε; Έγραψα κι εγώ ένα τραγούδι για σένα. Κι εσύ έγραψες 450 τραγούδια για μένα!"

Δείτε πως αντιδρούσε ο Νίκος Καρβέλας στα λόγια της στο αποκλειστικό βίντεο του Womenonly.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.10.2024 - 10:01