Τροχαίο ατύχημα για τον Ηλία Ψινάκη. Έπεσε σε κολόνα της ΔΕΗ

07.10.2024
Τροχαίο ατύχημα για τον Ηλία Ψινάκη. Έπεσε σε κολόνα της ΔΕΗ
Rafina Pikermi News
Δύσκολες στιγμές τα ξημερώματα

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε τα ξημερώματα ο Ηλίας Ψινάκης σύμφωνα με δημοσίευμα του Rafina Pikermi News που έχει και φωτογραφίες από το κατεστραμένο πολυτελές αυτοκίνητό του.

Όπως διαβάζουμε στο τοπικό site, ο Ηλίας Ψινάκης ήταν τελικά -υπήρξε και αρχικό ρεπορτάζ για το ατύχημα με τις φωτογραφίες και το γεγονός- ο οδηγός που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του γύρω στις 2 τα ξημερώματα και καρφώθηκε πάνω σε μια κολόνα της ΔΕΗ.

PSINAKIS_TROXAIO_NEW_2_f91ab.jpg

Ο γνωστός μάνατζερ βρισκόταν μόνος του στο ολοκαίνουργιο πολυτελές BMW σειράς 5 και οδηγούσε στην οδό Αγίου Χριστοφόρου, στο Πικέρμι, κατευθυνόμενος προς το σπίτι του στον Μαραθώνα.

Ξαφνικά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, παρατήρησε ένα βαρύ όχημα να κάνει προσπέραση στο αντίθετο ρεύμα, μπαίνοντας στη δική του λωρίδα. Για να αποφύγει τη μετωπική σύγκρουση, έκανε ελιγμό. Ωστόσο, το αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας του, βγήκε από το οδόστρωμα και έπεσε σε ένα παρακείμενο χωράφι, όπου προσέκρουσε σε κολόνα της ΔΕΗ.

PSINAKIS_TROXAIO_NEW_1_e3816.jpg

Παρά το ατύχημα, ο Ηλίας Ψινάκης είναι καλά στην υγεία του και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.10.2024 - 16:06