Γιατί έκλαψε στα Όσκαρ η Τζούλια Ρόμπερτς;

04.03.2014
Μία μέρα μετά τη λαμπερή γιορτή του κινηματογράφου και ακόμη μαθαίνουμε για όσα δεν έδειξαν οι κάμερες. Μεταξύ αυτών και για τα δάκρυα της διάσημης ηθοποιού.

Η παρουσία της στα φετινά βραβεία Όσκαρ δεν ήταν σίγουρη, λόγω του μικροσκαδάλου που είχε ξεσπάσει με τον θάνατο της ετεροθαλούς αδελφής της πρόσφατα, όμως η Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) φόρεσε στο πιο αστραφτερό της χαμόγελο, περπάτησε στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο παραβρέθηκε στην τελετή αλλά φάνηκε να το διασκεδάζει κιόλας.

Κι όμως, υπήρξε μια στιγμή της όλης εκδήλωσης που δεν έπιασε η κάμερα. Μια στιγμή που μέσα στο σκοτάδι τα μάτια της 46χρονης βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού βούρκωσαν.

Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού "Us Weekly", όταν αμέσως μετά το πολύ συγκινητικό φωτογραφικό αφιέρωμα για όσους "έφυγαν" το 2013 ανέβηκε στη σκηνή η Μπετ Μίντλερ (Bette Midler) και τραγούδησε την επιτυχία της "Wind Beneath My Wings" η Ρόμπερτς δεν κρατήθηκε.

"Αυτό το τραγούδι πάντα με κάνει να κλαίω, αλλά αυτός ο μήνας ήταν από μόνος του γεμάτος συναισθήματα έτσι και αλλιώς", φέρεται να είπε η Τζούλια σε φίλους της.

Πάντως, το Όσκαρ, για το οποίο ήταν υποψήφια φέτος το έχασε από την πρωτοεμφανιζόμενη και πολλά υποσχόμενη Λουπίτα Νιόνγκο.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το εν λόγω απόσπασμα από την τελετή.