Γυναίκα κράτησε τον Κλούνεϊ μακριά από τα Όσκαρ

04.03.2014
Απουσία κατέγραψε ο διάσημος ηθοποιός από τη λαμπερή βραδιά του κινηματογράφου και, κατά πώς φαίνεται- έρωτας είναι η αιτία.

7 βραβεία Όσκαρ κέρδισε η ταινία "Gravity" με τη Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock) να καμαρώνει από την πρώτη σειρά της εκδήλωσης, παρότι η ίδια έχασε από τη "Θλιμμένη Τζασμίν" της Κέιτ Μπλάνσετ (Kate Blanchett). Ο συμπρωταγωνιστής της, όμως, Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney)… άφαντος.

Σύμφωνα με τη MailOnline, ο 52χρονος σταρ δεν πήγε στο Λος Άντζελες καθώς αυτό τον καιρό δεν φαίνεται να "ξεκολλά" από το Λονδίνο όπου μένει ο νέος του έρωτας.

Ναι, ναι, καλά διαβάσατε. Ο Κλούνεϊ είναι ξανά ερωτευμένος.

Η "τυχερή" είναι αγγλίδα μεγαλοδικηγόρος που ακούει στο όνομα Αμάλ Αλαμούντιν (Amal Alamuddin) και αυτό τον καιρό εκπροσωπεί τον Τζούλιαν Ασάνζ (Julian Assange) ιδρυτή του WikiLeaks!
Σύμφωνα με την εφημερίδα, την περασμένη εβδομάδα και με αφορμή ιδιωτική προβολή της ταινίας "Μνημείων Άνδρες" στον Λευκό Οίκο, ο Κλούνεϊ πήρε μαζί και την καλή του όπου και τη σύστησε στον πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα (Barack Obama).

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι στην εν λόγω εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι γονείς Κλούνεϊ, Νικ και Νίνα, οπότε, εκτός από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, η Αμάλ γνώρισε και τα πεθερικά!

Τους τελευταίους μήνες το νεόκοπο ζεύγος έχει θεαθεί αρκετές –ανεπίσημες- φορές μαζί και τα σχόλια είναι κοινά καθεμιά: "Μοιάζουν πολύ άνετοι μεταξύ τους και φουλ ερωτευμένοι".

Εμείς, πάντως, παρακολουθούμε και αναμένουμε εξελίξεις…