Μάγισσα -Φλεγόμενη Καρδιά: Τα social πήραν φωτιά και κάποια posts ήταν ξεκαρδιστικά

08.10.2024
Μάγισσα -Φλεγόμενη Καρδιά: Τα social πήραν φωτιά και κάποια posts ήταν ξεκαρδιστικά
To prequel της σειράς Μάγισσα-Φλεγόμενη Καρδιά ξεκίνησε

Η επιστροφή της σειράς στον δεύτερο κύκλο της έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ και τα social πλημμύρισαν με σχόλια για τη νέα ιστορία από το παρελθόν. Σε κάποιους άρεσε, σε κάποιους όχι και αυτό είναι και λογικό.

Καποια σχόλια για την εμφάνιση της Μαρίας Κίτσου ήταν απόλυτα αισχρά, αλλά και αναμενόμενα σε αυτή την αρένα που όλοι μπορούν να γράψουν ότι θέλουν, αποθεωτικά για την επανεμφάνιση ως guest από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της Θεοφανώς, Έλλης Τρίγγου αλλά και για την Γιούλικα Σκαφιδά που ως Λεωνή ήταν συγκλονιστική.

Αναφορές στους ηθοποιύς του πρώτου κύκλου που τους λείψαν από αυτό, με τον Αναστάση Ροϊλό να κερδίζει στα σημεία τους υπόλοιπους αντρικούς ρόλους που όμως όλοι αναφέρθηκαν λίγο πολύ.

Αρνητικά σχόλια για την προφορά των ηθοποιών στα Ιταλικά αλλά και για την ποιότητα των διαλόγων στην ξένη γλώσσα - τα είδαμε και πέρυσι με τα τουρκικά- παρατηρήσεις για λάθη. Το πιο εξόφθαλμο οι ανεμογενήτριες που φάνηκαν στο βάθος της σκηνής που πάει η άμαξα... (αχνά μεν, αλλά φάνηκαν)

Εμείς όμως ξεχωρίσαμε αυτά που έγιναν με χιούμορ και καλή διάθεση και πραγματικά μας έκαναν να γελάσουμε με την καρδιά μας παρακουθώντας τη ροή των αναρτήσεων στο tag του X πρώην Twitter.

Τελευταία τροποποίηση στις 08.10.2024 - 12:50