Παπαδοπούλου- Μπέζος: Το reunιon των Απαράδεκτων, οι ατάκες, η αποθέωση και το κράξιμο

05.10.2024
Παπαδοπούλου- Μπέζος: Το reunιon των Απαράδεκτων, οι ατάκες, η αποθέωση και το κράξιμο
Επέστρεψαν "Οι Απαράδεκτοι" -οι δύο από τους τέσσερις για μία βραδιά

Ο Γιάννης Μπέζος και η Δήμητρα Παπαδοπούλου εμφανίστηκαν ως guests στην Ταράτσα του Φοίβου και σάρωσαν. Οι δύο ηθοποιοί που ερμήνευσαν μοναδικά τη Δημητρούλα και τον Γιάννη στο θρυλικό σήιραλ έκαναν reunion στη σκηνή της παράστασης του Φοίβου Δεληβοριά και αποθεώθηκαν.

Μέρος του κειμένου που παρουσίασαν και που φυσικά περιελάμβανε και μεγάλο κομμάτι σάτιρας για τις πολλαπλές επιλογές σεξουαλικού προσανατολισμού που αναγνωρίζονται πλέον με την Δήμητρούλα να ξεκινάει τη συζήτηση με τον Γιάννη ως εξής:

«Εσύ τώρα δε θέλω να παρεξηγηθείς γιατί έχουν περάσει χρόνια και έχουμε χάσει και την οικειότητά μας, με την ομοφυλοφιλία πώς τα πας;»

«Τέλεια. Ε, τώρα έχω επιλογές αγάπη μου όχι όπως παλιά που ήμουνα εγκλωβισμένος. Θυμάσαι πόσο είχα εγκλωβιστεί. Έχω να διαλέξω στις μέρες μου κατάλαβες; Μπορεί να είμαι ας πούμε gay, μπορεί να είμαι by, bysexual, τρανσέξουαλ, πανσέξουαλ, ασέξουαλ… Non Binary, νον τζάιναρυ, νον ντάιναρυκι άλλες 32 επιλογές δεν στις λέω για να μη σε μπερδέψω. Κατάλαβες;»

«Δεν μου λες κάτι. Ήταν πολύ ωραία εποχή αλλά τώρα που έχεις τέτοιες δυνατότητες τι θα γίνεις από όλα αυτά;»

«Αποφάσισα να γίνω Straight»

«Straight θα γίνεις εσύ; Εσύ θα γίνεις άντρας;»

«Άντρακλας»

«Εσύ; Μην το κάνεις Γιάννη, να σου πω κάτι, νομίζω ότι δεν σου πάει»

«Βρε τι έχω πάθει Σήμερα είναι το πιο κυνηγημένο είδος αγάπη μου. Οι straight είναι είδος υπό διωγμόν κι εμένα μου αρέσει να υπονομεύω το κατεστημένο»

@calypso_mp #reunion #foryou #foryoupage #viral #aparadektoi #aparadektoidimitragiannis #alsos #megatv #fivosdelivorias #giannisbezos #oiaparadektoi #memories ♬ πρωτότυπος ήχος - calypso_mp

Το συγκεκριμένο απόσπασμα φυσικά και κάνει τον γύρο του διαδικτύου από τη βραδιά της εμφάνισης με τα σχόλια να διχάζονται σε αποθεωτικά και σε κραχτικά. Με τα δεύτερα να είναι κατά τι περισσότερα.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.10.2024 - 05:33