SEX

Οργασμός: Πώς να φτάσεις στην απόλυτη κορύφωση

12.10.2024
Οργασμός: Πώς να φτάσεις στην απόλυτη κορύφωση
Image by Racool_studio on Freepik
Μπορείς και μόνη σου να περάσεις καλά

Το όμορφο με τον αυνανισμό είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες. Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος για να το κάνεις, αρκεί να σε ευχαριστεί και να σε βοηθά να συνδεθείς με τη σεξουαλικότητά σου. Ακόμη κι αν δεν είσαι σίγουρη τι ακριβώς λειτουργεί για σένα, έχεις όλη την ελευθερία να πειραματιστείς και να ανακαλύψεις νέες πτυχές του εαυτού σου. Εξάλλου, αυτή η διαδικασία μπορεί να ενισχύσει τους οργασμούς σου και να απογειώσει τη σεξουαλική σου ζωή, είτε είσαι μόνη, είτε έχεις σύντροφο.

Αν θέλεις λοιπόν να δώσεις μία ώθηση στη σόλο σεξουαλική σου εμπειρία και να βιώσεις πιο έντονους οργασμούς, δες παρακάτω 8 tips που θα σε βοηθήσουν φτάσεις στην απόλυτη υδονή.

1. Εξοικειώσου με το σώμα σου

Για να νιώσεις πραγματικά τη δύναμη του σώματός σου, πρέπει πρώτα να το γνωρίσεις καλά. Αφιέρωσε χρόνο για να εξερευνήσεις κάθε του πτυχή και να αισθανθείς άνετα με την εικόνα σου. Ένας καθρέφτης μπορεί να είναι το ιδανικό εργαλείο για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και να νιώσεις πιο οικεία με το σώμα σου.

2. Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη

Οι φαντασιώσεις είναι αναπόσπαστο κομμάτι της απόλαυσης, γι' αυτό μην συγκρατείς το μυαλό σου. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να ταξιδέψει σε σενάρια και σκέψεις που σε εξιτάρουν. Το μυαλό είναι το πιο δυνατό όπλο για την απόλαυση, γι’ αυτό άφησέ το να σε οδηγήσει σε νέες εμπειρίες.

3. Δώσε φωνή στην εμπειρία σου

Το να κρατάς την εμπειρία της απόλαυσης «σιωπηλή» για να μην ενοχλήσεις, μπορεί να περιορίζει την απόλαυση. Οι ήχοι είναι σημαντικό κομμάτι της σεξουαλικής εμπειρίας και μπορούν να ενισχύσουν τον οργασμό σου. Άφησε τον εαυτό σου να εκφραστεί, χωρίς να συγκρατείς αυτό που νιώθεις.

4. Παίξε με τις στάσεις

Όπως και στο σεξ με σύντροφο, η αλλαγή στάσεων όταν είσαι μόνη σου μπορεί να σου ανοίξει νέους δρόμους απόλαυσης. Δοκίμασε διαφορετικές θέσεις, γωνίες και κινήσεις για να βρεις τι σε ευχαριστεί περισσότερο. Η αλλαγή στάσεων μπορεί να είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά στοιχεία του αυνανισμού.

5. Ανακάλυψε τα sex toys

Αν μέχρι τώρα ήσουν λάτρης της «παραδοσιακής» χειροκίνητης απόλαυσης, ίσως ήρθε η ώρα να προσθέσεις λίγο ενθουσιασμό με τη χρήση sex toys. Αυτά τα «παιχνίδια» μπορούν να ενισχύσουν την εμπειρία σου, να την κάνουν πιο συναρπαστική και να απογειώσουν τους οργασμούς σου.

6. Χρησιμοποίησε λιπαντικό

Το λιπαντικό μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στην εμπειρία σου, κάνοντάς την πιο άνετη και απολαυστική. Δεν είναι μόνο για τις περιπτώσεις με σύντροφο, αλλά μπορεί να δώσει μία νέα διάσταση και στον σόλο αυνανισμό, επιτρέποντάς σου να πειραματιστείς με περισσότερους τρόπους και στάσεις.

7. Συγκεντρώσου στην αναπνοή σου

Η αναπνοή είναι πολύ σημαντική κατά τη διάρκεια του αυνανισμού. Προσπάθησε να εστιάσεις στις αργές, βαθιές εισπνοές και εκπνοές καθώς πλησιάζεις στον οργασμό. Ο τρόπος που αναπνέεις μπορεί να επηρεάσει την ένταση της απόλαυσης και να σου χαρίσει έναν ακόμα πιο έντονο οργασμό.

Ακολούθησε αυτά τα βήματα και δώσε την προσοχή που αξίζει στην προσωπική σου απόλαυση. Το σώμα σου είναι μοναδικό, και η απόλαυσή του είναι εξίσου προσωπική και ξεχωριστή.

Τελευταία τροποποίηση στις 12.10.2024 - 03:31