Πάολα: «Αν κάποιος ζήλεψε κάτι από εμένα, δεν τόλμησε να μου το δείξει ποτέ»

12.10.2024
Πάολα: «Αν κάποιος ζήλεψε κάτι από εμένα, δεν τόλμησε να μου το δείξει ποτέ»
Η νύχτα, το άγχος, η μητρότητα και ο ανταγωνισμός

Για όλα μίλησε η Πάολα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια που φέτος θα εμφανίζεται με τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Νίνο ως guest μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για τον ανταγωνισμό στον χώρο του τραγουδιού, τη μητρότητα και τη σχέση της με την κόρη της, Παολίνα αλλά και τον δικό της εμμονικό θαυμαστή που ξεφορτώθηκε με δυσκολία. Η Πάολα παραδέχτηκε πως κάθε φορά που βγαίνει στη σκηνή έχει ακόμα άγχος.

«Δεν είμαι καθόλου μια χαρά, έχω πολύ άγχος. Πριν βγω στη σκηνή, φιλάω τον Χριστό και την Παναγία. Ξέρω ότι υπάρχει ανταγωνισμός στον χώρο μας αλλά εγώ, αλήθεια, δεν το έχω βιώσει αυτό το πράγμα. Κι αν κάποιος ζήλεψε κάτι από εμένα, δεν τόλμησε να μου το δείξει ποτέ» είπε η Πάολα και στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση για το αν έχει ζήσει ανάλογη περίπτωση με τον Πλούταρχο με θαυμαστή που ξεπέρασε τα όρια:

«Ναι, το έχω βιώσει. Είναι δύσκολο να έχει ένας άνθρωπος εμμονή μαζί σου, είναι πολύ δύσκολο. Εγώ έζησα τραβηγμένα πράγματα που δεν είναι ανάγκη καν να τα αναφέρω. Νόμιζαν ότι η Παολίνα είναι το παιδί του. Μιλάμε για... Είχαμε σοβαρό πρόβλημα. δεν κινήθηκα νομικά, κινήθηκα κάπως διαφορετικά. Σταμάτησε ευτυχώς. Φοβόμουν, η κόρη μου ήταν μικρή, στο Δημοτικό».

Πώς είναι αλήθεια ως μαμά;

«Είμαι η καλύτερη και δεν είμαι αυστηρή όπως λέει το παιδί μου. Όχι εντάξει, το παιδί μου είναι όλη μου η ζωή. Εμπιστεύομαι το παιδί μου, ειλικρινά το εμπιστεύομαι. Δεν εμπιστεύομαι τους ανθρώπους έξω» λέει η τραγουδίστρια και αποκαλύπτει και πώς θα είναι ως πεθερά στο μέλλον:

«Πώς θα είμαι ως πεθερά; Μπορώ να σου πω ότι προσέχω περισσότερο το παλικάρι από το παιδί μου, γιατί οι γυναίκες είναι πάρα πολύ δυνατές και στενοχωριέμαι μερικές φορές για τα αγόρια. Είναι τσαούσες τα κορίτσια, τυραννούν τα αγόρια»

Τελευταία τροποποίηση στις 12.10.2024 - 20:28