Σάββας Πούμπουρας: «Οι καλύτεροι γάμοι δεν προέρχονται από φευγαλέους φλογερούς έρωτες»

12.10.2024
Σάββας Πούμπουρας: «Οι καλύτεροι γάμοι δεν προέρχονται από φευγαλέους φλογερούς έρωτες»
Η πορεία του στην τηλεόραση, ο γάμος του με τη φίλη του και γιατί λέει τον εαυτό του μαύρο πρόβατο

Στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά «Μαμα-δες» βρέθηκε ο Σάββας Πούμπουρας μιλώντας για όλα, ακόμα και για την αποχή του εδώ και δύο χρόνια από το τηλεοπτικό γυαλί. Η αντίδρασή του όταν η παρουσιάστρια του άνοιξε το κεφάλαιο τηλεόραση τα λέει όλα για τα συναισθήματά του:

«Τηλεόραση… Πως σου ‘ρθε αυτό τώρα! Η τηλεόραση ήρθε πριν από μια δεκαπενταετία σίγουρα στη ζωή μου, τώρα είμαι δυο χρόνια εκτός. Τα δυο χρόνια βέβαια δεν είναι και λίγα, 700 μέρες. Τέλος πάντων, θέλω να πω ότι η τηλεόραση ξεκίνησε για μένα κάνοντας διαφημιστικά από το 2001 σε αυτό το κομμάτι, το 2004 που ήρθε το μεγάλο διαφημιστικό με την Εθνική Ελλάδος και το 2008 ξεκίνησα να είμαι στη Ναταλία Γερμανού στον Alpha» είπε αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας και συνέχισε:

To 2008 λοιπόν ξεκίνησα και τότε ήταν πιο αγνά τα πράγματα. Πιο ελεύθερα, πιο χαλαρά. Δηλαδή μπορούσα να βάλω τα γέλια και να σηκωθώ να φύγω από το πλατό γιατί με κάτι με είχε πιάσει νευρικό γέλιο και δεν μπορούσα να σταματήσω, δεν υπήρχε κόψε – ράψε ή αυτό φεύγει γιατί δεν βγαίνουμε και τα λοιπά. Όλα ήταν ελεύθερα, αυθόρμητα, χύμα. Όσο περνούν τα χρόνια, ξέρεις, αυτό το βίωσα αλλιώς».

-Δεν θέλεις καθόλου να επιστρέψεις; Έχει συμβεί κάτι; Νιώθω δηλαδή ότι το αισθάνεσαι με μια πίεση

«Όχι, καμία πίεση. Απλά ξέρω πλέον τι δεν μου αρέσει να κάνω. Δεν μου αρέσει να μπαίνω σε κουτιά, σε νόρμες και σε όλη αυτή την correct-ίλα ρε παιδί μου. Δηλαδή στο πως θα μιλήσει κάποιος.
Είναι όλο έτσι ένα πράγμα σε ένα αυλάκι πολύ καθοδηγούμενο. Πάντα ήμουν ο τύπος που ξέφευγε από το αυλάκι. Όπου υπήρχε ένα στενό να βγούμε απ’ έξω, την έκανα. Δεν ακολουθούσα ποτέ, ήμουν λίγο το μαύρο πρόβατο».

Ενώ μίλησε πολύ τρυφερά για τη σύζυγό του την Αρετή αποκαλύπτοντας πως υπήρξαν για χρόνια στενοί φίλοι και συζητούσαν τα πάντα:

«Η Αρετή δουλεύει σε πολυεθνική δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο. Ήμασταν φίλοι, όντως. Ήρθε σε μια μέρα, δύο η αλλαγή. Τον ξέρεις, τον αποδέχεσαι, τον έχεςι επιλέξει τον άνθρωπό σου, συζητούσαμε τα πάντα. Δεν σου έρχονται πράγματα σαν κεραυνός εν αιθρία. Οι καλύτεροι γάμοι η γνώμη μου είναι πως προέρχονται από δυνατές φιλίες από ανθρώπους που γνωρίζονται καιρό μεταξύ τους και όχι από φευγαλέους φλογερούς έρωτες γεμάτους εκρήξεις και ζήλια»

Τελευταία τροποποίηση στις 12.10.2024 - 20:45