Ναταλία Δραγούμη: «Το πρώτο επεισόδιο δεν ήταν από τα καλύτερά μας, υπήρχε περιθώριο βελτίωσης»

12.10.2024
Ναταλία Δραγούμη: «Το πρώτο επεισόδιο δεν ήταν από τα καλύτερά μας, υπήρχε περιθώριο βελτίωσης»
Τι λέει για τις φήμες που θέλουν τη σειρά Αρχελάου 5 να ολοκληρώνει πρόωρα

Στην κωμωδία της ΕΡΤ, «Αρχελάου 5» πρωταγωνιστεί η Ναταλία Δραγούμη και η σειρά έχει ακούσει πολλά σε επίπεδο σχολιασμού. Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα πως η σειρά μετά τα συμφωνημένα 20 επεισόδια θα ολοκληρωθεί.

Η ίδια η ηθοποιός βρέθηκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του καναλιού «Καλημέρα Είπαμε;» με τη Ζωή Κρονάκη και τον Τσάο Ιορδανίδη και απάντησε για όλα ακόμα και για τις κακές κριτικές που έχει δεχτεί από πολλές πλευρές η σειρά:

«Είναι δύο ειδών οι κριτικές: οι κριτικές που έχουν γίνει από κάποια sites και οι κριτικές που γίνανε από τον κόσμο. Θεωρώ ότι το πρώτο επεισόδιο δεν ήταν από τα καλύτερά μας, υπήρχε περιθώριο βελτίωσης» είπε αρχικά η Ναταλία Δραγούμη και συνέχισε:

«Η σειρά έχει φτιάξει όμως πάρα πολύ. Θεωρώ ότι είναι μια προχωρημένη σειρά, που έχει να πει κάτι καινούργιο και όχι αυτά που έχουμε συνηθίσει. Τώρα στα tweets τα κακά σχόλια του κόσμου είναι ελάχιστα.

Επίσης, έχει πάρα πολλά «χτυπήματα» στο ERTFLIX, το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό και αυτό αποδεικνύει ότι είναι μια νεανική σειρά. Το να πεις «είναι η σειρά μου, θα κάτσω στον καναπέ να τη δω στην τηλεόραση» είναι πιο «γιαγιαδίστικο». Τα νούμερα είναι τα αναμενόμενα νούμερα του κρατικού καναλιού, δεν περίμενε κανείς να… Η σειρά αρέσει στα tweets, οπότε μια χαρά»

Τελευταία τροποποίηση στις 12.10.2024 - 13:18