Ντάρια Τουρόβνικ: Βάφτισε τον δεύτερο γιο της

Ντάρια Τουρόβνικ: Βάφτισε τον δεύτερο γιο της
Το δεύτερο αγοράκι της βάφτισε η Ντάρια Τουρόβνικ

Η Ντάρια Τουρόβνικ, που κατάγεται από την Ουκρανία, όμως έχει μεγαλώσει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Λάρνακα, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό στην Ελλάδα στα 20 της, όταν το 2018 συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του Survivor. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, η Darya Turovnik ασχολήθηκε με το modeling -υπήρξε μοντέλο και πριν το παιχνίδι- ενώ πέρασε και από το ριάλιτι περιπέτειας του ANT1, Nomads.

Γύρω στο 2020 στη ζωή της μπαίνει ο Τάσος Παπαναγιώτου, γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο της ενέργειας και μαζί φτιάχνουν μια δέμενη οικογένεια. Το 2021 έρχεται στη ζωή ο πρώτος τους γιος και τον Φεβρουάριο του 2024 ο δεύτερος. Και ήρθε ο καιρός να πάρει κι αυτός το όνομά του. Πάρης.

Η βάπτιση έγινε στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου στον χώρο του Island με τους τρισευτυχισμένους γονείς να έχουν προσέξει και την τελευταία λεπτομέρεια. Γαλάζια και λευκά λουλούδια παντού, Το όνομα του μικρού με τεράστια φωτισμένα γράμματα, ειδικός χώρος παιχνιδιών για τους μικρούς καλεσμένους και φυσικά τεράστια χαμόγελα ευτυχίας. Η εντυπωσιακή μαμά επέλεξε για τη βάπτιση του δεύτερου γιου της ένα δαντελένιο μίντι φόρεμα σε ανοιχτό βεραμάν με μεταλλικές γόβες που άλλαξε στη δεξίωση για να κινείται πιο ελεύθερα με κομψές μπαλαρίνες.

@sparklingday_events #luxuryevents #luxurywedding #elegantevents #sparklingdayevents #destinationweddingingreece #destinationweddings #destinationweddinginathens #foryou #foryoupage #fyp #foryoupageofficial #margifarmwedding #weddingplanner #weddingplanning #events #eventplanner #weddingingreece #yourweddingplanner #wedding #weddingideas ♬ suono originale - 🔮🎹Girolamo Parisi 🎹🔮

Τελευταία τροποποίηση στις 12.10.2024 - 03:52