Μπόγρης: Μιλά ανοιχτά για τη σχέση του με Κοκκίνου

22.01.2015
Τον τελευταίο καιρό πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για τη σχέση της Έλλης Κοκκίνου με τον Γιώργο Μπόγρη, ειδικά μετά από την εγκατάσταση του νεαρού μπασκετμπολίστα στην Ισπανία.

Μάλιστα, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του, ο Μπόγρης δεν έχει έρθει καθόλου στην Ελλάδα, γεγονός που στάθηκε αφορμή να βγουν φήμες για προβλήματα στη σχέση του με την τραγουδίστρια.

Ωστόσο, η σχέση τους είναι μια χαρά και ο Μπόγρης σε μία σπάνια στιγμή μιλά για την αγαπημένη του και πόσο εκείνη τον βοήθησε να γίνει καλύτερος άνθρωπος.

«Με βοήθησε και ως αθλητή και ως άνθρωπο. Με έκανε να αλλάξω τις διατροφικές μου συνήθειες, να μην παρασύρομαι. Να φροντίζω το σώμα μου και να μην αφήνω ούτε μια μέρα χωρίς να δουλέψω σκληρά. Οι απαντήσεις μου δίνονται στο γήπεδο, όπου κάθε χρόνο βελτιώνομαι και θεωρώ ότι αυτή την περίοδο βρίσκομαι στο καλύτερό μου σημείο», αποκάλυψε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα, SportDNA.gr.

Και απαντά σε εκείνους που υποστήριζαν ότι οι χαμηλές επιδόσεις του στα γήπεδα, οφείλονταν κυρίως στη σχέση του με την Κοκκίνου.

«Θυμάμαι ότι δεν έπαιζα στον Παναθηναϊκό και το χρέωναν εκεί. Μα, όταν ξεκίνησε η σχέση μου, ήταν Φεβρουάριος και βρισκόμασταν στα μισά της δεύτερης σεζόν. Θα σου πω, λοιπόν, ότι μόνο καλό μου έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος. Σε όλα!» λέει