Ο Πικέ έσπρωξε τη Σακίρα στην αγκαλιά της Ριάνα

10.03.2014
Άσκησε βέτο ο διάσημος ποδοσφαιριστής στην αγαπημένη του και της "έκοψε" τα βίντεο με άντρες.

Η τελευταία συνεργασία της Σακίρα (Shakira) με τη Ριάνα (Rihanna) άναψε φωτιές καθώς οι σκηνές ανάμεσα στις δύο γυναίκες ήταν πολύ "προχωρημένες". (θυμηθείτε και το εν λόγω κλιπ για του λόγου το αληθές στο τέλος της είδησης)

Και τώρα μαθαίνουμε δια στόματος της ίδιας της 37χρονης Κολομβιανής σταρ ότι στην αγκαλιά της σέξι συναδέλφου της, την έστειλε ο αγαπημένος της –και χωρίς δυνατότητα επιλογής.

"Είναι πολύ κτητικός", εξηγεί η Σακίρα μιλώντας για τη Τζεράρντ Πικέ (Gerard Piqué) στο περιοδικό Bilboard. "Είναι τελείως ξεκάθαρο στη σχέση μας ότι δεν μπορώ πια να κάνω τα βίντεο που έκανα. Δεν χωράει συζήτηση. Και από τη στιγμή που δεν με αφήνει να κάνω βίντεο με άντρες, πρέπει να τα κάνω με γυναίκες", συνέχισε η Σακίρα εξηγώντας τελικά και πώς προέκυψε το "καυτό" "I can't remember to forget you".

Όσο για τη συμπρωταγωνίστριά της; Μόνο τα καλύτερα έχει να πει η Σακίρα: "Είναι η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη. Η χημεία ήταν τόσο καλή και τόσο αληθινή. Μου δίδαξε χορευτικές φιγούρες και ήταν πολύ γλυκιά συνέχεια".

Με τέτοια αρχή πάντως, μόνο να ανυπομονούμε για τη συνέχεια μπορούμε…