Σοκ με Καλίδη: Συνελήφθη με όπλο

10.03.2014
Σοκ προκάλεσε στους καλλιτεχνικούς κύκλους η είδηση ότι ο Πάνος Καλίδης συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, όλα ξεκίνησαν όταν σε τυχαίο μπλόκο, στην πλατεία Καραϊσκάκη, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, σταμάτησαν τον τραγουδιστή για έναν τυπικό έλεγχο. Ο Καλίδης κατέβηκε από το αυτοκίνητο του κι επέδειξε όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Ωστόσο, όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, βρήκαν σε αυτό ένα όπλο 22 χιλιοστών. Του ζήτησαν να επιδείξει άδεια οπλοφορίας και οπλοκατοχής, αλλά ο αοιδός τους απάντησε πως δεν έχει, με αποτέλεσμα να συμπεράνουν πως το απέκτησε παράνομα. Έτσι, ακολούθησαν την νόμιμη διαδικασία.

Του πέρασαν χειροπέδες (με τον Καλίδη να μην προβάλλει καμία αντίσταση) και τον μετέφεραν στη ΓΑΔΑ, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοφορία-οπλοκατοχή. Το πρωί του περασμένου Σαββάτου, ο τραγουδιστής παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος και τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο προκειμένου να δικαστεί.