Τζολί θέλει να γίνει η Βικτόρια Μπέκαμ

07.03.2014
Να που ακόμη και οι διάσημοι έχουν τα ινδάλματά τους.

Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) έγινε διάσημη ως μία από τις "Spice Girls" και κατόπιν σύζυγος του Ντέιβιντ (David).

Πολλά χρόνια μετά, η πάλαι ποτέ "Πος" (Posh) είναι μια καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας, μητέρα τεσσάρων παιδιών ενώ εκτός από τις διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες που "τρέχουν" μαζί με τον σύζυγό της, τελευταία αφιερώνει όλο και περισσότερο χρόνο στις ανθρωπιστικές αγαθοεργίες.

Ως δυναμική συνεργάτης και μέλος της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ανθρώπων της μόδας "Born Free Africa", η Βικτόρια χρησιμοποιεί το όνομά της για να βοηθήσει να γεννιούνται λιγότερα παιδιά με τον ιό του AIDS –ο οποίος περνά από τις μητέρες τους στη γέννα.

Ό,τι κάνει όμως η κυρία Μπέκαμ, υποστηρίζει το βρετανικό περιοδικό "Now" το κάνει έχοντας κάτι συγκεκριμένο στο πίσω μέρος του μυαλού της.

"Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ οργάνωσαν με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια τη μεταμόρφωσή τους από 'γνωστοί' σε αστέρες παγκοσμίου φήμης την οποία και χρησιμοποιούν για κάθε καλό σκοπό. Είναι σχεδόν όσο διάσημοι είναι και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) με την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και τώρα πια 'δουλεύουν και για τον ίδιο στόχο'", μεταφέρουν οι πηγές του περιοδικού υπογραμμίζοντας πόσο πολύ θαύμαζε ανέκαθεν η Βικτόρια την Αντζελίνα.

"Η Αντζελίνα χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στον χώρο και στην οικογένειά της και αυτό θέλει να έχει και η Βικτόρια", συνεχίζουν οι πηγές. Καλά τα πάει, πάντως, αν μας επιτρέπεται το σχόλιο… Καλή συνέχεια!