Η Μέρι-Κέιτ Όλσεν αρραβωνιάστηκε τον Σαρκοζί της

04.03.2014
Νυφούλα ετοιμάζεται να ντυθεί η μία από τις διάσημες ξανθιές δίδυμες της σόουμπιζ.

Ύστερα από δύο χρόνια σχέσης η Μέρι-Κέιτ Όλσεν (Mary-Kate Olsen) είπε τελικά το "Ναι" στον Ολιβιέ Σαρκοζί (Olivier Sarkozy), αδελφό του γάλλου πρώην προέδρου, Νικολά.

Παρά τα 14 χρόνια που τους χωρίζουν το ζευγάρι λέγεται ότι είναι πολύ ταιριαστό και ερωτευμένο, ενώ η αλήθεια είναι πως ακόμη και στις δημόσιες εμφανίσεις τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους ούτε στιγμή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Weekly, η είδηση είναι επιβεβαιωμένη, ενώ στο άρθρο συμπεριλαμβάνεται και φωτογραφία του μονόπετρου. Κάνε κλικ εδώ και δες κι εσύ.

Αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος της 27χρονης Μέρι-Κέιτ και ο δεύτερος για τον 44χρονο τραπεζίτη ο οποίος έχει μάλιστα και δύο παιδιά από την πρώην σύζυγό τους, Σαρλότ Μπερνάρ (Charlotte Bernard), τον 12χρονο Ζουλιέν και τη 10χρονη Μαργκό.

Η Μέρι-Κέιτ Όλσεν, μαζί με τη δίδυμή της, Άσλεϊ έγιναν διάσημες ως παιδιά θαύματα τη δεκαετία του '80 από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά "Full House" (δες το κλιπ στο τέλος της είδησης).

Βέβαια, παρότι ξεκίνησαν την καριέρα τους ως ηθοποιοί, οι δύο γυναίκες είναι σήμερα δύο από τα πιο ηχηρά ονόματα στον κόσμο της σόουμπιζ και της μόδας με δική τους σειρά ρούχων, αρωμάτων, κοσμημάτων, αξεσουάρ και πολλών άλλων.

Άντε λοιπόν, καλά στέφανα.