Πασίγνωστη ηθοποιός δέχτηκε πρόταση γάμου κι έκανε την κουφή

28.02.2014
Έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές αν και μία από αυτές έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης και αγαπήθηκε όσο ελάχιστες στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο λόγος για τη Σμαράγδα Καρύδη, η οποία λίγο καιρό πριν την παρθενική της εμφάνιση στην τηλεόραση σε ένα ρόλο που δεν την έχουμε ξαναδεί, αυτόν της παρουσιάστριας, έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε για το «θέμα» γάμος.

Στο περιοδικό People η δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε:

«Για να μην έχω κάνει γάμο, σημαίνει ότι δε μπορούσα, δεν ήθελα. Στη ζωή, γενικά, τα πράγματα που θέλουμε είναι αυτά που τελικά έχουν γίνει. Εμείς τα δρομολογούμε. Ούτε χρειάστηκε να επαναστατήσω, ούτε μου έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό. Κι επειδή αυτό με ρωτάς, ναι, έχει συμβεί να μου έχουν κάνει πρόταση γάμου και να έχω κάνει πως δεν άκουσα. Όταν δε δίνεις συνέχεια και το κόβεις, ο άλλος το παίρνει το μήνυμα, δεν είναι βλάκας».

Ξεκαθάρισε ότι «ζω με βάση τις δικές μου προτεραιότητες. Και όταν βάζω μπροστά εκείνες των άλλων, είναι γιατί δε μου χαλάνε τη δική μου ζωή. Πολύ συχνά κάνω το χατίρι του άλλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χαλάει ο στόχος μου. Δε ζω, όμως, τη ζωή μέσω ενός άλλου. Μπορώ, δηλαδή, να κάνω τα χατίρια κάποιου, ώστε να είναι χαρούμενος επειδή τον αγαπώ. Δε θέλω, όμως, να καταστρέψω τη ζωή μου για κάποιον, λέω ‘όχι’ στις άρρωστες σχέσεις».

Και μπορεί το παρουσιαστικό της να μην παραπέμπει σε γυναίκα- γατούλα, ωστόσο, η ίδια παραδέχτηκε ότι «αν κι ακούγεται άσχημα αυτό το γατούλα, ναι, το έχω κάνει στο φίλο μου. Το παίζω κι αυτό, ηθοποιός είμαι!» με αρκετή δόση αυτοσαρκασμού.

Ν.Ε.