5 SOS σημάδια που μαρτυρούν οτι μιλάει με κάποια άλλη

25.09.2024
5 SOS σημάδια που μαρτυρούν οτι μιλάει με κάποια άλλη
ΠΗΓΗ:FREEPICK
Πρόσεξε τα ίχνη..

Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις μπορεί να είναι πολύπλοκες και πολλές φορές οι ανησυχίες μας για την πίστη του συντρόφου μας μπορούν να μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν υπάρχει κάτι που μας διαφεύγει. Αν λοιπόν έχεις αρχίσει να νιώθεις ότι ο αγαπημένος σου έχει μυστικά ή ότι κάτι δεν πάει καλά, εδώ είναι πέντε σημάδια που μπορεί να δείξουν ότι μιλάει με κάποια άλλη. Ας ρίξουμε μια ματιά!

1. Αλλαγές στη συμπεριφορά του

Ένα από τα πρώτα και πιο προφανή σημάδια είναι οι ξαφνικές αλλαγές στη συμπεριφορά του. Αν παρατηρήσεις ότι είναι πιο απόμακρος, πιο κλειστός ή απλά διαφορετικός από αυτό που ήξερες, ίσως να είναι ένα καμπανάκι. Μπορεί να είναι λιγότερο διαθέσιμος για συζητήσεις ή να αποφεύγει τις ερωτήσεις σχετικά με τη μέρα του. Να θυμάσαι, η αλλαγή δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάτι συμβαίνει, αλλά είναι ένα σημάδι που αξίζει να το προσέξεις.

2. Κρυφές συνομιλίες

Αν τον πιάσεις να κρύβει το τηλέφωνό του ή να αλλάζει γρήγορα εφαρμογές όταν πλησιάζεις, αυτό μπορεί να είναι ένα σοβαρό σημάδι. Κανείς δεν θέλει να νιώθει ότι παρακολουθείται, αλλά αν το τηλέφωνό του έχει γίνει πιο «ιδιωτικό» από ποτέ, μπορεί να έχει λόγο να ανησυχεί. Η αίσθηση του ότι πρέπει να κρύψει τις συνομιλίες του είναι σίγουρα κάτι που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

3. Αλλαγές στην εμφάνιση

Αν ξαφνικά αρχίζει να προσέχει πολύ περισσότερο την εμφάνισή του – αγοράζει νέα ρούχα, κάνει γυμναστική ή ξοδεύει περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστεί πριν βγείτε – ίσως να έχει κάποιον άλλο στο μυαλό του. Αυτή η φροντίδα μπορεί να είναι φυσική ή απλώς μια προσπάθεια να εντυπωσιάσει κάποιον νέο. Επίσης, αν σου μιλάει για το πόσο ωραία είναι η εμφάνιση άλλων ανθρώπων, μπορεί να είναι ένα ακόμα σημάδι.

4. Δεν έχει χρόνο για σένα

Αν παρατηρήσεις ότι ο χρόνος που περνάτε μαζί μειώνεται δραματικά και οι δικαιολογίες του είναι συνεχώς «απασχολημένος» ή «έχω άλλα σχέδια», αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι. Είναι φυσιολογικό να έχεις μια γεμάτη ζωή, αλλά αν οι «απασχολήσεις» του γίνονται πιο συχνές, ίσως να πρέπει να σκεφτείς αν έχει δημιουργηθεί μια νέα σχέση που τον απορροφά.

5. Αλλάζει τα θέματα συζήτησης

Αν αρχίσει να αποφεύγει συζητήσεις που σας αφορούν και να μιλάει περισσότερο για πράγματα που δεν σας αφορούν, αυτό μπορεί να είναι ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά. Η συζήτηση μπορεί να μετατραπεί σε υπεράσπιση ή ακόμη και σε διάθεση για κριτική. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχει απομακρυνθεί από εσένα και έχει στραφεί αλλού.

Η αλήθεια είναι ότι κανένα από αυτά τα σημάδια δεν είναι απόλυτο, αλλά αν τα παρατηρείς όλα μαζί, καλό είναι να ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά στη σχέση σου. Η επικοινωνία είναι το κλειδί! Αν υποψιάζεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά, η καλύτερη στρατηγική είναι να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου και να εκφράσεις τις ανησυχίες σου. Μην ξεχνάς ότι η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια είναι οι βάσεις κάθε σχέσης.

Τελευταία τροποποίηση στις 25.09.2024 - 17:45