Έγκυος η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και περιμένει αγόρι

29.07.2024
Έγκυος η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και περιμένει αγόρι
Το πρώτο της παιδί περιμένει η πρώην παίκτρια του Survivor

Μεγάλες χαρές για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που ανακοίνωσε μέσω ενός post στο Instagram της οτι δε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Η Ευρυδίκη, από τα Κουφονήσια όπου βρίσκεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές ανέβασε αυτό το post με αρκετές φωτογραφίες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αλλά και έναν υπέρηχο του μωρού και έγραψε:

EVRYDIKI_PAPADOPOULOU_EGKYOS_4_aa6df.jpg

«Σβήνω & γράφω μα δεν ξέρω πως να ξεκινήσω και τι να προ το πω…

Με λόγια απλά λοιπόν η οικογένεια μας μεγαλώνει & εκείνο που συμπεραίνω για άλλη μια φορά στα χρόνια που ζω είναι πως ο.τι είναι να συμβεί στην ζωή μας συμβαίνει όμορφα κ αβίαστα …
Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον πιο γλυκό άνδρα όλου του κόσμου … στον άνδρα μου Ν.

Η μαμά , ο καλός μπαμπάς και η σταλιτσα σε περιμένουν καρτερικά γιε μας με το καλό να έρθεις στις ζωές μας»

Αν και δεν έχει αποκαλύψει δημόσια την ταυτότητα του συντρόφου της, έχει μιλήσει για τη σχέση τους σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Secret πριν από λίγους μήνες: «Είμαι μια χαρά. Είμαι ερωτευμένη µε ένα πολύ καλό παιδί. Γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς. Αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω κάτι περισσότερο. Θέλω να παντρευτώ και να κάνω πολλά παιδιά µε τον άνθρωπο που είμαι τώρα. Θαυμάζω το μυαλό του, είναι καλόκαρδος, γενναιόδωρος, καλός άνθρωπος στην κοινωνία» είχε πει για εκείνον.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.07.2024 - 21:08