Ο Χάρης Ρώμας κατά Αναδιώτη, Κυριακίδη και Οικονομόπουλου

29.07.2024
Ο Χάρης Ρώμας κατά Αναδιώτη, Κυριακίδη και Οικονομόπουλου
Ξεσπάθωσε ο ηθοποιός

Για την ενασχόλησή του με την πολιτική, την εκλογή κάποιων γνωστών ονομάτων με αμφιλεγόμενες απόψεις στην Ευρωβουλή, τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του Βλαδίμηρου Κυριακίδη αλλά και του Νίκου Οικονομόπουλου καθώς και τα νούμερα τηλεθέασης των επεναλήψεων του Κωνσταντίνου και Ελένης, μίλησε ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή Summer’s Cool και κάθε του ατάκα βγάζει κι έναν τίτλο.

«Όταν ασχολήθηκα με την πολιτική ένιωσα ότι χαλάει η εικόνα μου, υπήρξε μάλιστα κόσμος που μου το είπε. Ο Αναδιώτης εκλέχθηκε επειδή το επίθετο του ξεκινά από άλφα γιατί δεν έχει τεράστια καριέρα, δεν είναι μεγάλος καλλιτέχνης.

Δεν συμφωνώ με τις απόψεις του Αναδιώτη, στην παράταξή του μετράει να πεις: στο πυρ το εξώτερον οι ομοφυλόφιλοι» είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και τον Νίκο Οικονομόπουλο:

«Ήταν λάθος η δήλωση του Κυριακίδη ότι οι ηθοποιοί δεν προσφέρουν στην πολιτική, μάλλον εκείνος δεν μπορεί να προσφέρει κάτι. Είναι λαϊκισμός η δήλωση του Κυριακίδη, κερδίζεις θετικές εντυπώσεις από τον κόσμο πάνω σε συναδέλφους σου που έχουν ρίξει ιδρώτα.

Η λογική του Οικονομοπούλου πάει...μονοκόμματα, εκτιμώ την ειλικρίνεια του αλλά δεν συμφωνώ με τις απόψεις του»

Τέλος είχε πολλά να πει για την τηλεθέαση της δικής του σειράς έναντι άλλων αλλά και το ενδεχόμενο να επέστρεφε το Κωνσταντίνου και Ελένης στην tv:

«Ο Ant1 πανηγύριζε για το 20% στις Ψυχοκόρες και η επανάληψη του Κωνσταντίνου και Ελένης εκείνη την ημέρα έκανε 18%. Το Κωνσταντίνου και Ελένης θα επέστρεφε μόνο αν βλέπαμε τους χαρακτήρες να συγκατοικούν μαζί στα 80 τους, θα το προτείνω στην Ράντου».

Τελευταία τροποποίηση στις 29.07.2024 - 17:05