Video: H Hailey Bieber χαϊδεύει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της λίγο πριν γεννήσει

Video: H Hailey Bieber χαϊδεύει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της λίγο πριν γεννήσει
ΠΗΓΗ:@justinbieber
Αγκαλιά με τον Justin Bieber απολαμβάνουν μερικές στιγμές μαζί λίγο πριν την γέννα.

Ο Justin Bieber θα γίνει πατέρας και δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του (γιατί να την κρύψει άλλωστε;)! Φαίνεται να περνάνε, με την αγαπημένη του Hailey Bieber, όμορφες στιγμές λίγο πριν την γέννα, η οποία φαίνεται να πλησιάζει σε περίπου 2 εβδομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Justin δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες είναι εκείνος με την Hailey σε τρυφερές στιγμές λίγο πριν έρθει το νέο μέλος στην οικογένειά τους.

Ακόμα, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα βίντεο, όπου χορεύουν πάνω στο γρασίδι και η μέλλουσα μητέρα χαϊδεύει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Απολαμβάνουν όμορφες στιγμές μαζί πριν γίνουν και επίσημα γονείς

Η Hailey Bieber παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό W, όπου μίλησε για την απόφαση της να δημοσιοποιήσει την εγκυμοσύνη της. Ανέφερε πως δεν της άρεσε η πίεση του να την κρατήσει κρυφή και πως ήθελε να χαρεί την εμπειρία χωρίς άγχος: «Δεν μου άρεσε η ιδέα να κρύβω ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Ήθελα να έχω την ελευθερία να ζήσω τη ζωή μου».

Η 27χρονη επιχειρηματίας αναφέρθηκε επίσης στη σχέση της με τον Bieber, λέγοντας πως υπήρξαν πολλοί που από την αρχή προσπάθησαν να τους κάνουν να αισθανθούν άσχημα: «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να πιστέψουν ότι είμαστε ευτυχισμένοι μαζί. Προσπάθησα να μην αφήσω να με επηρεάσουν».

Παρότι το ζευγάρι δεν έχει αποκαλύψει την ακριβή ημερομηνία που αναμένεται να γεννηθεί το μωρό, φαίνεται ότι αυτό θα συμβεί σύντομα, ανοίγοντας έτσι ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή τους

Τελευταία τροποποίηση στις 29.07.2024 - 22:12