Ολυμπιακοί Αγώνες: Ποιοί Έλληνες celebrities βρίσκονται στο Παρίσι;

30.07.2024
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ποιοί Έλληνες celebrities βρίσκονται στο Παρίσι;
Ως τις 11 Αυγούστου οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον όλων

Το Παρίσι είναι αυτό το διάστημα το σημείο συνάντησης όχι μόνο για τους λάτρεις του αθλητισμού. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ένα παγκόσμιο αθλητικό γεγονός που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλου του πλανήτη.

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν ταξιδέψει από ολόκληρο τον κόσμο για να παρεβρεθούν είτε στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων που έγινε την Παρασκευή, με τα γνωστά παρατράγουδα και τις αντιδράσεις, είτε για να παρακολουθήσουν συγκεκριμένα αγωνίσματα που αγαπούν, είτε για να είναι έστω και για λίγο μέρος της πραγματικά πανηγυρικής ατμόσφαιρας που επικρατεί στο έτσι κι αλλιώς πανέμορφο Παρίσι.

Ανάμεσά τους και ουκ ολίγοι Έλληνες. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, που όπως σας γράψαμε έχει δικό του σπίτι στην πόλη του φωτός παραμένει εκεί και δεν πιστεύουμε να επιστρέψει συντόμως.

Ξαφνικό ταξίδι στο Παρίσι έκανε και η Στεφανία Γουλιώτη

«Ταξίδι αστραπή στο Παρίσι DAY 1!
Ισα ίσα για να περπατήσω λίγο στη βροχή!!

Τυχαία την ημέρα της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων!!

Η Γαλλία είναι μια χώρα που πάντα υπολογίζει στο πνεύμα της συμπερίληψης και αυτό ήταν το κομμάτι που αγάπησα περισσότερο σε αυτή την Τελετή!!

Eurovision ή όχι , ΟΛΟΙ ήταν εκεί και ΟΛΟΙ αντιπροσωπεύτηκαν!!!

Καλή επιτυχία στους αθλητές μας» Έγραψε η ίδια.

Εκεί και η Μαρίνα Βαρνίκου οικογενειακώς και αρκετά εκνευρισμένη καθώς ανήκει σε αυτούς τους VIP's που πλήρωσαν ουκ ολίγα χρήματα για να παρακολουθήσουν την Τελετή Έναρξης και απογοητεύτηκαν που τελικά την είδαν από οθόνες και μέσα στην βροχή που έπεφτε καταρρακτωδώς καθώς παρά το γεγονός οτι είχαν προβλέψει να πάρουν ομπρέλες μαζί τους, τους της π΄ρηαν στην είσοδο για λόγους ασφαλείας.

Στο Παρίσι βρίσκεται επίσης και η Έλσα Τόλη με τον σύζυγό της πρώην μπασκετμπολίστα και νυν προπονητή Αποστόλη Κουτρούλια.

Τελευταία τροποποίηση στις 30.07.2024 - 16:58