Μενεγάκη: Η πρόωρος θάνατος του πατέρα της την σημάδεψε

27.10.2015
Με αφορμή τα γενέθλια της Ελένης Μενεγάκη την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, το περιοδικό You αναδημοσιεύει απόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξη της παρουσιάστριας, στην οποία αποκαλύπτει μία από τις μεγάλες «πληγές» της ζωής της.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται στην απώλεια του πατέρα της στην τρυφερή ηλικία των 2,5 ετών. Η λαμπερή παρουσιάστρια μεγάλωσε με τη μητέρα της Ζέτα και αυτό τις έκανε να δεθούν ακόμη περισσότερο μεταξύ τους.

«Δεν είμαι σίγουρη ότι το συνήθισα ποτέ. Δεν είναι τόσο εύκολο. Όταν με ρώταγαν "πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια που ο πατέρας σου πέθανε" έλεγα, "ε, αφού δεν το θυμάμαι, δεν κατάλαβα τη διαφορά". Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι η υπήρχε η έλλειψη του πατέρα. Μπορεί τότε να μην το καταλάβαινα όταν το ζούσα, αλλά σήμερα καταλαβαίνω τις αντιδράσεις μου και γιατί επέλεξα να κάνω κάποια πράγματα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Σύμφωνα με το περιοδικό όταν η παρουσιάστρια έγινε 16 χρόνων, η μητέρα της παντρεύτηκε για δεύτερη φορά, τον Στέλιο Μισόκαλο και έφερε στον κόσμο τον αδερφό της, Θοδωρή στον οποίο έχει τρομερή αδυναμία.