Μαρία Σολωμού: Ο Mente Fuerte, η σχέση τους και η ατάκα του γιου της που την τρέλανε

28.09.2024
Μαρία Σολωμού: Ο Mente Fuerte, η σχέση τους και η ατάκα του γιου της που την τρέλανε
Για άλλη μια φορά η Μαρία Σολωμού απάντησε και δεν απάντησε για τη σχέση της με τον Mente Fuerte

Το έχουν πει εξάλλου και οι δύο με κάθε τρόπο πως δε θα παραδεχτούν ανοιχτά τι συμβαίνει ανάμεσά τους κι ας φαντάζεται ο καθένας ότι θέλει γιατί αφορά μόνο τους ίδιους.
Έτσι και σήμερα που η Μαρία Σολωμού βρέθηκε στη Σίσσυ Χρηστίδου και το «Χαμογέλα και πάλι» απάντησε μεν, αλλά για άλλη μια φορά ναι μεν, αλλά.

Και ήταν η Σίσσυ που ουσιαστικά την «στρίμωξε» λέγοντας:

«Ας αλλάξουμε θέμα. Πάμε στον Mente Fuerte! Να σε ρωτήσω κάτι; Ποιον δουλεύετε τώρα; Μα είναι δυνατόν; Ειλικρινά ή κάνετε κάποιο παιχνίδι… Στο λέω πολύ τίμια. Δηλαδή να πω ότι δεν βγάζετε τραγούδι ο ένας για τον άλλον, δεν κάνετε συνεντεύξεις ο ένας στον άλλον, ότι δεν ανεβάζετε stories… Και μετά λέτε ότι δεν ξέρω, δεν απαντώ. Τι είναι αυτό τώρα; Πείτε μας ή μη μας λέτε» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου με τη Μαρία Σολωμού να απαντάει:

«Με σιγουριά θα σου πω ένα πράγμα που συμβαίνει, αγαπιόμαστε πολύ. Τον αγαπώ και με αγαπάει κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όλα τα άλλα είναι πάρα πολύ ρευστά. Πραγματικά νοιάζομαι και νοιάζεται. Τελεία.

Για το τραγούδι δεν ήξερα. Εκείνη την ώρα δεν πήγε το μυαλό μου ότι πήγε για εμένα. Δεν λέει μέσα πουθενά Μαρία. Υπάρχουν πολλές σγουρομάλλες Δεν είναι κανένα παιχνίδι. Είναι ακριβώς αυτό που λέω και τίποτα άλλο. Ζουμάκι δεν έχει. Μπορεί να φτιάχνουμε ώρες ώρες γιατί γουστάρουμε όταν είμαστε μαζί να ανεβάζουμε κανένα TikTok. Το κόψαμε κι αυτό.

Μερικές φορές έχει τόση πλάκα που το ανεβάζει. Είμαστε πολύ φίλοι, αγαπημένοι άνθρωποι και κάνουμε παρέα όποτε μπορούμε. Δεν θα αποκαλύψω τίποτα. Θα πω ότι είμαστε πολύ συγκεκριμένοι σε αυτό που είμαστε και πολύ αγαπημένοι»

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στη σχέση της με τον 20χρονο γιο της και σε μια ατάκα που της πέταξε και την τρέλανε:

«Εγώ έχω πάθει φέρτε μου πίσω αυτό το παιδάκι, αυτό το ζουζουνάκι. Είχαμε μια περίεργη συζήτηση. Αναρωτήθηκε πότε θα γίνω γιαγιά. Προφανώς εννοούσε εμφανισιακά! Και του λέω τι λες παιδί μου, τι βλακείες είναι αυτές; Και γέλαγε. Προφανώς έκανε πλάκα. Λέω αν πιστεύετε στα 70 μου ότι θα παίρνω τα παιδιά σας; Να τα δίνετε στην άλλη γιαγιά. Δεν με ενδιαφέρει να πάρει το παιδί μου. Είναι 20 ετών. Γελάω πάρα πολύ με αυτά. Με τις απορίες των παιδιών. Τα κάνει γρήγορα όλα, αυτό με αγχώνει. Έχει σοβαρή σχέση. Το έχω γνωρίσει το κορίτσι».

Τελευταία τροποποίηση στις 28.09.2024 - 20:56