Σάκης Ρουβάς: Η Ναταλία Γερμανού, η ενέργεια, η Μαρινέλλα και το απρόοπτο στη σύνδεσή του με την κόρη του

28.09.2024
Σάκης Ρουβάς: Η Ναταλία Γερμανού, η ενέργεια, η Μαρινέλλα και το απρόοπτο στη σύνδεσή του με την κόρη του
Papadakis Press
Τι του ζήτησε η Ναταλία και τι της ζήτησε εκείνος

Μια live σύνδεση μέσω Skype είχε η Ναταλία Γερμανού στην πρεμιέρα της με τον στενό της φίλο Σάκη Ρουβά. Και από την αρχή η παρουσιάστρια έκανε σαφές πως η παρουσία του στην πρώτη της εκπομπή για αυτή την τηλεοπτική σεζόν ήταν προσωπική της επιθυμία καθώς ήθελε την ενέργειά του.

Εκείνη την ώρα συνέβη και το απρόοπτο να διακοπεί η σύνδεσή του γιατί παράλληλα τον έπαιρνε και η κόρη του βιντεοκλήση! Το απρόοπτο ξεπεράστηκε με τον Σάκη να δηλώνει πως είναι παιδί του χειμώνα ως Αιγόκερως, ανακοινώνοντας τα σχέδιά του για τη χειμερινή σεζόν, κάνοντας ένα σαρδάμ στην επερχόμενη συναυλία του στο θεάτρο γης, στη Θεσσαλονίκη που έχει συναυλία τη Δευτέρα μπερδεύοντάς το με το Κατράκειο που είχε πριν λίγες εβδομάδες ρίχνοντας και μια μπηχτή στη Ναταλία που δεν πήγε. "Έχεις δίκιο, έπρεπε να έρθω, θα επανορθώσω" του απάντησε εκείνη με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη να σώζει με χιούμορ την κατάσταση λέγοντας πως από τα βίντεο που έχει δει δε θα χωρούσαν να πανε.

Λίγο αργότρερα η κουβέντα πήγε και στη μεγάλη περιπέτεια που περνάει με την υγεία της η Μαρινέλλα με την οποία ο Σάκης Ρουβάς είχε βρεθεί στο Ηρώδειο μόλις μία εβδομάδα πριν στη μεγάλη εκδήλωση για τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

«Κατανοώ ότι όλη η Ελλάδα αγωνιά για την εξέλιξη της υγείας της αγαπημένης μας Μαρινέλλας. Εγώ προσωπικά δεν είχα επαφή μαζί της, νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να έχει οποιοσδήποτε αυτή τη στιγμή επαφή με τη Μαρινέλλα. Καταλαβαίνω την αγωνία και το ενδιαφέρον, νομίζω πως το έχουμε όλοι μας, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να σκεφτόμαστε θετικά και να προσευχόμαστε την καλή εξέλιξη των πραγμάτων».

«Πριν μια βδομάδα, που βρεθήκαμε στη σκηνή του Ηρωδείου, ήταν ένα φως. Όπως είναι πάντα η Μαρινέλλα. Νιώθεις δέος όταν είσαι δίπλα της. Μες στο χιούμορ, με την καλή της ενέργεια. Καταλαβαίνω γιατί το φέρνεται σαν θέμα και το συζητάμε αυτή τη στιγμή, πόσο θέλει ο κόσμος να μάθει, είναι κάτι που μας έχει ταράξει όλους. Όταν βλέπεις έναν καλλιτέχνης με τόση δύναμη, ενέργεια και φως, μετά από τόσα χρόνια, να βιώνει αυτή τη στιγμή είναι κάτι συνταρακτικό» είπε ο Σάκης Ρουβάς.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.09.2024 - 21:30