Σύλληψη εστεμμένης Playmate στο κέντρο της Αθήνας για παραβίαση απόφασης επιμέλειας

29.09.2024
Σύλληψη εστεμμένης Playmate στο κέντρο της Αθήνας για παραβίαση απόφασης επιμέλειας
Instagram
Τα τελευταία χρόνια και μέχρι πριν 7 μήνες όλα έδειχναν τέλεια

Η εστεμμένη Playmate και ο ζάμπλουτος σύντροφός της ζούσαν μια μυθιστορηματική ζωή τα τελευταία χρόνια.

Ταξίδια σε όλο τον κόσμο, πανάκριβο lifestyle και δύο παιδιά που αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είναι στη μέση της διαμάχης των γονιών τους αφού όπως έγινε γνωστό μετά τη σύλληψη της Playmate, ο σύντροφός της έχει κερδίσει δικαστικά την επιμέλεια των δύο γιων τους.

Η σύλληψή της έγινε χθες το πρωί σε διαμέρισμα Airbnb στην Αθήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, για παραβίαση αυτής της δικαστικής απόφασης. Η Κατερίνα Νώντα έδωσε το ρεπορτάζ στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι"

Η μόνιμη κατοικία του πρώην ζευγαριού ήταν ως τώρα στην Ολλανδία όπου βρίσκεται και η έδρα της πολύ πετυχημένης δικής του επιχείρησης κοσμημάτων. Και εκεί θέλησε να πάει τα παιδιά τους, αλλά η σύντροφός του παραβιάζοντας τη δικαστική απόφαση σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές κρύφτηκε σε διαμέρισμα που νοίκιασε στο κέντρο της Αθήνας εδώ και 10 περίπου ημέρες.

Ο πατέρας των παιδιών κινήθηκε άμεσα ζητώντας τη συμβολή της αστυνομίας και με τη βοήθεια και του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος κατάφεραν οι αστυνομικοί να την εντοπίσουν μέσω ηλεκτρονικών ιχνών των εφαρμογών, του στίγματος αλλά και των πλατφορμών ενοικίασης διαμερισμάτων.

Η πρώην εστεμμένη κρατείται στην ΓΑΔΑ, στον 8ο όροφο, στο Τμήμα Ανηλίκων, ενώ αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά έχουν ήδη παραδοθεί στον πατέρα τους, ο οποίος έχει και την αποκλειστική επιμέλεια.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.09.2024 - 15:46