Θέλξη: Χωρισμός βόμβα μετά από 10 χρόνια γάμου. Τι έλεγε για τον γάμο της πριν έναν χρόνο

29.09.2024
Θέλξη: Χωρισμός βόμβα μετά από 10 χρόνια γάμου. Τι έλεγε για τον γάμο της πριν έναν χρόνο
Πέρυσι επέστρεψε στις πίστες μετά από αποχή πολλών ετών

Ένα νέος χωρισμός έσκασε σήμερα ξαφνιάζοντας πολύ κόσμο καθώς αφορά ένα ζευγάρι που έδειχνε πολύ αγαπημένο και που δεν είχε δώσει ποτέ τόσα χρόνια δικαιώματα πως κάτι δεν πάει καλά.

Ο λόγος για τη Θέλξη και τον Παύλο Γιαβή που μετά πό 10 χρόνια γάμου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στη Real Life πέρασαν σοβαρή κρίση, έδωσαν χρόνο στη σχέση τους, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν με το διαζύγιο να είναι πλέον μονόδρομος.

THELXI_PAVLOS_GIAVIS_4_bd74c.jpg

Η τραγουδίστρια κι ο επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από 10 χρόνια κι έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη Νεφέλη και την Ίριδα. Ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τη Θέλξη να απέχει από τα νυχτερινά σχήματα για αρκετά χρόνια, αφού ήθελε να αφοσιωθεί στα παιδιά και στον σύζυγό της.

THELXI_PAVLOS_GIAVIS_3_941ec.jpg

Επέστρεψε στο τραγούδι ενεργά πρόπερσι συμμετέχοντας στο J2US και πέρυσι πια στις πίστες στο πλευρό του Χρήστου Χολίδη.

«Ποτέ δε μετάνιωσα ότι σταμάτησα το τραγούδι για τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου τα μεγάλωσα εγώ, πλέον είναι εννιά και οχτώ ετών και είμαι σε μια παραγωγική ηλικία οπότε και η μαμά θα πρέπει να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπάει για να είναι χαρούμενη. Είμαι και εγώ παιδί μαζί με τα παιδιά μου, μια τρίτη αδελφή. Αυτό που θέλω είναι να γίνουν χαρούμενα, ευτυχισμένα και καλά παιδιά» είχε δηλώσει τότε –ακριβώς έναν χρόνο πριν την είδηση του διαζυγίου- σε συνέντευξη που είχε δώσει στον Βαγγέλη Καράλη για το Star, ενώ είχε μιλήσει και για τη σχέση της με τον σύζυγό της:

«Η κάθε οικογένεια έχει τα δικά της μυστικά, ένας έρωτας δεν μπορεί να κρατιέται ζωντανός μετά από 15 χρόνια, αλλά αυτό που έρχεται είναι η αγάπη, ο σεβασμός, τα παιδιά, είναι κάτι τελείως διαφορετικό».
Αυτά μόλις πέρυσι….

THELXI_PAVLOS_GIAVIS_5_1779d.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 29.09.2024 - 15:15