Ελεωνόρα Ζουγανέλη-Νίκος Συρίγος: Πόσταραν το πρώτο τους κοινό story και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς

Ελεωνόρα Ζουγανέλη-Νίκος Συρίγος: Πόσταραν το πρώτο τους κοινό story και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς
Σχεδόν έναν χρόνο είναι πια μαζί η τραγουδίστρια και ο δημοσιογράφος

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε πέρυσι τον Νοέμβριο, ήρεμα και διακριτικά στο Παλλάς και από τότε κυκλοφορούν χωρίς να κρύβονται αλλά και χωρίς να επιδιώκουν να φαίνονται κιόλας. Δεν ταιριάζει σε κανένα από τους δύο αυτού του είδους η διαφήμιση ευτυχίας.

Αυτό το καλοκαίρι τους βρήκε να απολαμβάνουν τις διακοπές τους μαζί μοιράζοντας τον χρόνο τους ανάμεσα στη Σύρο -που λατρεύει εκείνος- και τη Μύκονο που είναι ο δικός της τόπος κάνοντας και λίγες μέρς διακοπές στην Αστυπάλαια. Κι αν και μεμονωμένα έβαλαν φωτογραφίες, κοινές φωτό από τους ίδιους δεν υπήρξαν, παρά μόνο κάποιες παπαράτσι φωτογαφίες από την παραμονή τους στη Μύκονο.

Η επιστροφή στην Αθήνα τους βρήκε καλύτερα από ποτέ. Φουλ ερωτευμένους και με τον Νίκο Συρίγο σε μια σπάνια εξομολόγηση στο πλατό της Φαίης Σκορδά να μιλάει ανοιχτά για τη σχέση τους ξαφνιάζοντας όσους τον ξέρουν καλά. Γιατί ο Νίκος δεν τα συνηθίσει αυτά.

«Με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχουμε κάνει μια ραδιοφωνική και μια τηλεοπτική. Τώρα όχι, δεν θα της έκανα, μην κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε. Γράφω και στίχους. Η Ελεωνόρα έχει πάρει στα χέρια της κι έχει τραγουδήσει τραγούδια πολύ μεγάλων στιχουργών, τον Νίκο Συρίγο θα τραγουδήσει; Είναι πολύ σπουδαία για να τραγουδήσει τους δικούς μου στίχους» απάντησε όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε στη σύντροφό του συνέντευξη και συνέχισε απαντώντας στο τι θαυμάζει σε εκείνη:

«Θαυμάζω τα πάντα στην Ελεωνόρα. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα κι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Έχει τον τρόπο να κάνει τον κόσμο καλύτερο και τους ανθρώπους δίπλα της καλύτερους. Στο μυαλό μου είναι η απόδειξη ότι υπάρχει Θεός. Το μυαλό κι η ψυχή μου έχουν ανοίξει»

Ανώ αποκάλυψε πως φυσικά έχουν και διαφωνίες όπως κάθε ζευγάρι:

«Πολλές φορές, διαφωνούμε για τον τρόπο που τοποθετούμαι εγώ και μου το λέει ότι "δεν χρειάζεται να είσαι τόσο έντονος κι αδιάλλακτος στις απόψεις σου"».

Αυτό που δεν είπε, είναι πως για πρώτη φορά λίγες μέρες πριν από την τηλεοπτική του αυτή εμφάνιση είχαν κάνει και το πρώτο τους κοινό story στο instagram (θαύμα!) Πηγαίνοντας για να διασκεδάσουν σε ένα αγαπημένο τους στέκι -και των ΄ίδιων και πολλών καλλιτεχνών, το Ντελόγο έβγαλαν μια φωτογραφία που φαίνονται και οι δύο με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού στη μέση. Κι όχι μόνο την έβγαλαν -έχουν βγάλει πολλές αυτόν τον σχεδόν έναν χρόνο. Την πόσταραν κιόλας στο account του Νίκου Συρίγου. Καθώς δεν είδαμε να παίζει πουθενά, προφανώς κανείς δεν την πήρε χαμπάρι. Εμείς την είδαμε και φυσικά την κρατήσαμε. Είναι η πρώτη τους. (ευχόμαστε η επόμενη να μην είσαι έναν χρόνο αργότερα)

SYRIGOS_ELEONWRA_SOCIAL_STORY_21c63.jpeg

Τελευταία τροποποίηση στις 29.09.2024 - 04:43