Τι κάνει ο Ματ Ντέιμον καβάλα σε μοτοσικλέτα της ΕΛ.ΑΣ [photos]

14.10.2015
Τι δουλειά έχει ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός και σεναριογράφος Ματ Ντέιμον «καβάλα» σε μοτοσικλέτα της ελληνικής αστυνομίας εν μέσω διαδήλωσης οργισμένων Ελλήνων κατά της λιτότητας;

Η απάντηση είναι απλή: Γυρίζει τη νέα του ταινία, τη συνέχεια της περίφημης σειράς ταινιών με τον ήρωα τον πράκτορα Jason Bourne. Και όλα αυτά στην Τενερίφη, που για τις ανάγκες της ταινίας έχει μετατραπεί σε... Αθήνα της κρίσης.

Σύμφωνα με το policenet,gr, ο δημοφιλής χολιγουντιανός ηθοποιός τρέχει ανάμεσα σε άτομα με κόκκινες και ελληνικές σημαίες που διαδηλώνουν κατά της λιτότητας. Δίπλα του περνούν λευκές μοτοσικλέτες της ΕΛ.ΑΣ.

Το φωτογραφικό ντοκουμέντο από τα γυρίσματα δείχνει ότι ο Bourne «δανείζεται» μοτοσικλέτα της ΕΛ.ΑΣ για να διαφύγει, αλλά πέφτει πάνω σε κλοιό διαδηλωτών.

Στην... ισπανική «Πανεπιστημίου» καίγονται αυτοκίνητα, η Πυροσβεστική σβήνει φωτιές και ακούγονται συνθήματα κατά της λιτότητας. Ο κακός στη νέα ταινία λέγεται ότι θα είναι ο Γάλλος Vincent Cassel. Η σκηνοθεσία είναι και αυτήν τη φορά του Paul Greengrass, ενώ ο τίτλος της ταινίας παραμένει άγνωστος.