Μανωλίδου: «Πριν τον Αλκαίο είχαμε μια ατυχία, είχαμε χάσει ένα μωράκι»

19.06.2015
Με ειλικρίνεια μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου στη διαδικτυακή εκπομπή «Ga-Ranti», σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχουν πέσει βροχή και στην αποβολή που είχε πριν το μωράκι της τον Αλκαίο.

«Μου έχουν προτείνει και πρωινή, και απογευματινή και βραδινή εκπομπή. Εγώ δε μπορώ να κάνω καθημερινή εκπομπή γιατί θα τινάξω το σπίτι μου στον αέρα. Μου πρότειναν να κάνω τον Εκατομμυριούχο, δε γινόταν, ήταν καθημερινό. Μετά μου πρότειναν το κόνσεπτ που κάνει η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Mega, μετά μου είπαν να πάω στην κριτική επιτροπή του Just the 2 of Us 2, μετά μου είπαν να αναλάβω το Αργά του Μαστοράκη που το κάνει ο Αθερίδης. Έχω πολύ μεγάλη ανάγκη να δουλέψω, αλλά έχω περισσότερη ανάγκη από ισορροπία κι εγώ και τα παιδιά μου. Και με πολύ λιγότερα θα περάσουμε, δεν έχουμε οικονομικό πρόβλημα. Χρωστάμε, όπως χρωστάει όλος ο κόσμος. Δεν έχω την πολυτέλεια να μη δουλέψω», είπε η Ευγενία Μανωλίδου.

Κατόπιν, η παρουσιάστρια και μουσικός αναφέρθηκε και στην κριτική που δέχεται εξαιτίας του συζύγου της, Άδωνι Γεωργιάδη:

«Δεν υπήρχε κριτική της δουλειάς μου, αλλά για το πώς ντύνομαι, με ποιον βγαίνω. Αυτό είναι κουτσομπολιό. Συνεχίζεται η κριτική προς το πρόσωπό μου, επειδή είμαι σύζυγος του Άδωνι. Το βλέπουμε πλέον απροκάλυπτα. Γίνεται κάτι στη Βουλή κι αμέσως αναφέρεται το όνομά μου. Ως υποτιμητικό για τον Άδωνι. Θεωρώ ότι όλο αυτό είναι ντροπή, είναι κατάπτυστο και δε θέλω καθόλου να το συζητώ. Δε με αφορά αυτό, αφορά τους ανθρώπους που το λένε. Είναι χτύπημα κάτω από τη μέση».

Αναφορικά με την άγνωστη αποβολή είπε:

«Δε γέννησα φυσιολογικά, όπως γέννησα τα άλλα τρία παιδιά. Γέννησα με καισαρική και, μάλιστα, επειδή το μωρό ερχόταν όρθιο με τα πόδια, γέννησα πολύ νωρίτερα. Είχα πάρει 17 κιλά. Το θέλαμε πολύ και είμαστε πολύ τυχεροί που ήρθε, γιατί πριν τον Αλκαίο είχαμε μια ατυχία, είχαμε χάσει ένα μωράκι. Γι’ αυτό ήμασταν πολύ συγκρατημένοι αυτή τη φορά».