Η Ντέμι Μουρ μιλά για το διαζύγιο με τον Μπρους Γουίλις

12.05.2015
Με αφορμή τη συμμετοχή της πρωτότοκής τους, Ρούμερ στο DWTS, η διάσημη ηθοποιός ανοίγει πρώτη φορά την καρδιά της για τον χωρισμό από τον πατέρα της.

Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) και ο Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) υπήρξαν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της σόουμπιζ. Σήμερα εκείνη μιλά για την επίδραση που είχε το διαζύγιό τους στη μεγαλύτερη από τις τρεις κόρες τους.

Οι δύο σούπερ σταρ παντρεύτηκαν το 1987 και χώρισαν 13 χρόνια αργότερα ενώ οι κόρες τους, Ρούμερ, Σκάουτ και Ταλούλα είναι σήμερα 26, 23 και 21ός ετών αντίστοιχα.

Αυτό τον καιρό η οικογένεια κάνει διαρκείς δημόσιες εμφανίσεις λόγω της συμμετοχής της πρωτότοκης στο φετινό "Dancing With The Stars" και με αυτή την αφορμή, η 53χρονη σταρ μίλησε για την εποχή του διαζυγίου, όταν, παρεμπιπτόντως εκείνη ήταν 12 ετών.


"Η απόφαση που πήραμε με τον πατέρα τους να χωρίσουμε είχε μάλλον τεράστια επίδραση επάνω της. Η προσοχή των μίντια είναι πολύ σκληρή όταν είσαι παιδί και είναι σίγουρα παράξενο να βρίσκεσαι διαρκώς στο μάτι του κυκλώνα σε αυτή την ηλικία", ξεκίνησε η Ντέμι, τονίζοντας ότι από εκείνη τη στιγμή, η αυτοπεποίθηση της Ρούμερ έπεσε στα... πατώματα.

"Πραγματικά δεν μπορούσα να κάνω κάτι για να το σταμτατήσω, παρά να την αγαπάω και να την αγαπάω μέχρι να μπορέσει να αγαπήσει και η ίδια τον εαυτό της", συνέχισε η Μουρ εκφράζοντας και την αρχική της αρνητική άποψη για τη συμμετοχή της στο DWTS.


"Tελικά, είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα στα οποία έχω γίνει μάρτυρας. Το πάθος της έγινε πιο μεγάλο από τον φόβο της", καμαρώνει για την κόρη της η Ντέμι, τονίζοντας ότι "δεν έχει να κάνει με το ότι είναι παιδί μου ή παιδί του Μπρους. Έχει να κάνει τα πάντα με το ποια είναι η ίδια".

Για την ιστορία, η Ντέμι και ο παρτενέρ της, Βαλ Τσμερκόφσκι (Val Chmerkovskiy) σκίζουν στο DWTS και η διάσημη οικογένεια εκείνης δίνει σχεδόν κάθε εβδομάδα το "παρών" στο σόου, όπου η Ρούμερ έδωσε τις οικογενειακές φωτογραφίες που βλέπετε.