Τηλεπερσόνα κατηγορεί επιχειρηματία ότι την άφησε έγκυο

11.03.2014
Μία νέα περίπτωση... στιγμιαίου λάθους απασχολεί την κοσμική Αθήνα, με πρωταγωνιστές γνωστό κι επιτυχημένο επιχειρηματία και νεαρή παρουσιάστρια.

Μάλιστα, η ιστορία τους έχει κιόλας φτάσει στις δικαστικές αίθουσες, όπου η τηλεπερσόνα κατηγορεί τον... «πρίγκιπα των ρολογιών» πώς την άφησε έγκυο κι εξαφανίστηκε, ενώ σήμερα δεν αναγνωρίζει τη μόλις λίγων μηνών κόρη τους!

Στο δίκη παραβρέθηκαν μόνο οι δικηγόροι και οι μάρτυρες τω ν δυο πλευρών, όπου η παρουσιάστρια μέσω του συνηγόρου της υποστηρίζει ότι με τον γνωστό επιχειρηματία είχε σχέση και πως όσο διάστημα ήταν μαζί δεν είχε ερωτική σχέση με άλλον. Ο επιχειρηματίας από την άλλη, υποστηρίζει ότι εκείνη κατασκεύασε την εγκυμοσύνη προκειμένου να τον κρατήσει δίπλα της.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Γιάννης Μαρακάκης δήλωσε σε καθημερινή εφημερίδα: «Πρόκειται για «κατασκευασμένη» εγκυμοσύνη , η οποία ξεφεύγει από τα στενά όρια του οικογενειακού δικαίου και εμπίπτει κυρίως στα ποινικά». Πάντως, τις επόμενες μέρες αναμένεται η δικαστική απόφαση.

Πηγή: Espresso