Άνιστον: πώς γυμνάζεται για να γίνει Ζιζέλ

11.03.2014
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Self έδωσε η Τζένιφερ Άνιστον όπου και φανέρωσε τα μυστικά της για τέλειο σώμα.

Η 45χρονη ηθοποιός ερωτήθηκε για το σώμα που θα ήθελε να ανταλλάξει για 24 ώρες με κάποια διάσημη και η σέξι Τζεν προτίμησε χωρίς δεύτερη λέξη την Ζιζέλ. Πάντως δεύτερη επιλογή της Άνιστον θα ήταν και η σκιέρ Lindsey Vonn.

Πάντως η διατροφή της Τζένιφερ δεν είναι και τόσο αθώα αφού η τροφή για την οποία το πρώην Φιλαράκι θα έπεφτε στα πατώματα είναι τα νάτσος, τα οποία τηγανίζει με τα χεράκια της, σαν τορτίγια, τα κόβει σε τριγωνάκια και τα τηγανίζει σε καυτό λάδι καρύδας.

Πέρσι, και για τις ανάγκες του στριπτίζ στην ταινία '' We're the Millers'', η Άνιστον προπονούνταν 40 λεπτά με προπόνηση crossft, καθίσματα, τρέξιμο και βάρη.

Φέτος και εξαιτίας του τραυματισμού της στο γόνατο, δεν έχει το ιδανικό βάρος αλλά έχει μάθει να εκτιμά τις καμπύλες της.

Πάντως και τώρα η Τζεν δεν αφήνει το σώμα της να ξεκουράζεται και κάνει γιόγκα τουλάχιστον 20 λεπτά καθημερινά. Στην ερώτηση αν δεν υπήρχε η γιόγκα, η Άνιστον απαντά πως θα την είχε εφεύρει η ίδια!

Όταν δεν έχει όρεξη γι γυμναστική, η Τζεν λέει στον εαυτό της: μπορείς να κάνεις τα πάντα για μια ωρίτσα.

Κάθε πρωί Κυριακής γύρω στις 11, η Τζεν φτιάχνει αυγά με μπέιγκελ και διαβάζει εφημερίδα! Το πως απολαμβάνει τα αυγά της, εξαρτάται από τη διάθεσή της, πάντως, ο κρόκος του αυγού πάντα έχει θέση στο γεύμα της, παρά την κακή του φήμη.

Δες και το βίντεο με τη γιόγκα της Τζεν!

Κ.Π