Απίστευτο: «Μαλλιοτράβηγμα» Σάσας στο καμαρίνι της Πάολας

10.03.2014
Μεγάλες στιγμές έζησαν στα καμαρίνια του Teatro, το τελευταίο βράδυ λειτουργίας. Και να είναι καλά η Σάσα Σταμάτη, που η εμφάνιση της στο χώρο αυτό, προκάλεσε την έκρηξη νεαρής τραγουδίστριας που συμμετείχε στο σχήμα.

Η Αρτεμις Αστεριάδη έχει προηγούμενα και πολλά μαζεμένα στη Σταμάτη, διότι πριν λίγο καιρό στο Πρω1νο είχε σχολιάσει αρνητικά και είχε αφήσει πολλά υπονοούμενα για την παλιά σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου.

Μάλιστα, η σέξι τραγουδίστρια και μοντέλο, τότε είχε βρίσει από το Facebook τη Σταμάτη, του τύπου «βούλωσε το στόμα σου. Κι άμα σε δω θα σε μπιμπ μπιμπ...». Και τελικά την είδε έξω από το καμαρίνι της Πάολας κι έγινε ο χαμός, αφού όπως ακούσαμε στη Μεσημεριανή Μελέτη, τής φώναξε «Αν με ξαναπιάσεις στο στόμα σου πατσαβούρα θα σε @@@@@».

Αμέσως επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι, ενώ η πανελίστρια του Πρω1νου μπήκε άρον άρον στο καμαρίνι της Πάολα για να... σωθεί. Και να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Αν και από το κέντρο διαψεύδουν το απίστευτο σκηνικό, η Αστεριάδη σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή της Μελέτη, δήλωσε ότι «αν με ενοχλούν, πρέπει να προστατευτώ». Και τούτη η δήλωση μάς κάνει σαν... νιάου νιάου στα κεραμίδια.