Το DNA αποκαλύπτει νόθο παιδί του Μάικλ Τζάκσον

07.03.2014
Τρία ή τέσσερα παιδιά είχε τελικά ο βασιλιάς της ποπ; Ή μήπως περισσότερα;

Το δίκτυο TMZ αποκαλύπτει σήμερα την είδηση ότι σύμφωνα με αποτελέσματα DNA που έγιναν πρόσφατα ο τραγουδιστής Μπράντον Χάουαρντ (Brandon Howard) φέρεται να είναι παιδί του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) κατά 99,9%.

Ο 31χρονος τραγουδιστής ο οποίος κάνει καριέρα με το όνομα B Howard λέγεται ότι είναι καρπός του έρωτα της μητέρας του, Μίκι Χάουαρντ (Miki Howard) και του Τζάκο το 1982. Για την ιστορία, η Μίκι είναι τραγουδίστρια γκόσπελ την οποία εκπροσωπούσε εκείνη την περίοδο ο πατέρας του Τζάκσον, Τζο. (Στη φωτογραφία που ακολουθεί βλέπεται τον Μπράντον αγκαλιά με τη μαμά του -δεξιά- και τη διάσημη τραγουδίστρια Τσάκα Καν το 2011)



Τα αποτελέσματα του τεστ DNA που διεξήχθησαν από δύο διαφορετικά εργαστήρια στη Γιούτα και την Ιρλανδία ανακοινώθηκαν ζωντανά από το TMZ χθες και μπορείτε να δείτε το απόσπασμα κάνοντας κλικ εδώ.

Στο "πάνελ" δεν ήταν παρών ό άμεσα ενδιαφερόμενος, ήταν όμως ο ηθοποιός και φίλος του, Κόρι Φέλντμαν (Corey Feldman), ο οποίος φαίνεται και "σκάλισε" όλη την υπόθεση.

"Δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Μπράντον είναι γιος του Τζάκσον", υποστηρίζει ο Φέλντμαν, ο οποίος είχε και τα θεματάκια του με ναρκωτικά επί χρόνια, βασιζόμενος στη φωνή του, την κίνηση, το ταλέντο και φυσικά το πρόσωπό του! (στο βίντεο που ακολουθεί δείτεο τον Μπράντον να τραγουδά το τραγούδι του "Dancefloor")


Ο νεαρός τραγουδιστής έδωσε δείγμα DNA ενώ από πλευράς του Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος πέθανε τον Ιούνιο του 2009 σε ηλικία 50 ετών, χρησιμοποιήθηκε υλικό από αποτύπωμα οδοντοστοιχίας που ένας οδοντίατρος του Μπέβερλι Χιλς είχε πουλήσει σε δημοπρασία.

Το αποτύπωμα είναι 30 ετών, όμως, όπως υποστηρίζουν τα εργαστήρια που έκαναν την ανάλυση, βρέθηκε "αρκετό και χρήσιμο υλικό".

Αυτή όμως είναι η μία πλευρά του νομίσματος.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Τζάκσον, Χάουραντ Γουάιτζμαν (Howard Weitzman) υποστηρίζει ότι ουδέποτε άκουσε κάτι για τον –ή από- τον Μπράντον, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι "οποιαδήποτε κουβέντα για παιδί του Μάικλ Τζάκσον είναι εκτός πραγματικότητας".

Υπάρχουν επίσης δηλώσεις από τον πατέρα του Μπράντον, επίσης τραγουδιστή Όγκι Τζόνσον (Augie Johnson) ο οποίος δήλωσε στη MailOnline ότι ο γιος του είναι ένας από εκείνος τους φανατικούς που θέλουν να γίνουν Μάικλ Τζάκσον και κάνει ό,τι μπορεί για να το καταφέρει.

"Η Μίκι δεν γνώριζε καν τον Μάικλ και δεν μπορεί ο Μπράντον να είναι δικό του παιδί. Ο Μπράντον είναι δικός μου γιος και ευχαρίστως κάνω κι εγώ τεστ DNA", δηλώνει ο Τζόνσον, ο οποίος είχε κάνει φωνητικά στον δίσκο Off The Wall του Τζάκο, ενώ δεν έκρυψε πως ο γιος του είχε περάσει λίγο καιρό στη Νέβερλαντ κοντά στο είδωλό του όταν ήταν μικρός.

Όμως ο ίδιος ο νεαρός τι λέει για όλα αυτά; Ο Μπράντον, λοιπόν, μίλησε με ένα βίντεο, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε υποστήριξε ο ίδιος ότι είναι παιδί του Τζάκσον, αλλά και ότι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για την περιουσία του βασιλιά της ποπ. Στη συνέχεια επιβεβαιώνει ότι όντως έκανε τεστ DNA, όμως αυτό είναι "άσχετο". Δηλαδή;;;

Δείτε το βίντεο εδώ και αναμένουμε τη συνέχεια που σίγουρα θα έχουμε…

Πάντως, τα νόμιμα παιδιά του Τζάκο είναι τρία, ο 17χρονος Πρινς (Prince), η 15χρονη Πάρις (Paris) και ο 12χρονος Μπλάνκετ (Blanket).