Πιερίδη: Οι γιατροί έλεγαν ότι δεν θα γεννηθεί ο γιος της

05.03.2014
Σχεδόν έναν μήνα νωρίτερα ήρθε στον κόσμο ο γιος της Μαριάντας Πιερίδη και η ευτυχισμένη μητέρα μέσα από το μαιευτήριο μιλά για το μικρό μαχητή, που διέψευσε τους πάντες και γεννήθηκε υγιέστατος.

Όπως αποκάλυψε η Μαριάντα, οι γιατροί τής έδιναν 30% πιθανότητες να μείνει έγκυος, ενώ έλεγαν ότι ακόμη κι αν τα κατάφερνε, ήταν λίγες οι πιθανότητες να τα καταφέρει το μωρό και να γεννηθεί.

Ωστόσο, ο μικρός μαχητής της τα κατάφερε και ας «βιάστηκε» να έρθει στον κόσμο. Η τραγουδίστρια γέννησε με καισαρική τα ξημερώματα της Κυριακής και περιγράφει στην Τατιάνα Στεφανίδου τις πρωτόγνωρες στιγμές που έζησε.

«Ήμουν ξύπνια στην καισαρική. Ήθελα να ξέρω τα πάντα. Μου τον έβαλαν πάνω στο στήθος. Τρελάθηκα. Δεν πίστευα ότι είναι δικό μου αυτό το πλασματάκι» δήλωσε συγκινημένη. Το μωρό βρίσκεται πλέον προληπτικά στη θερμοκοιτίδα, ενώ την Πέμπτη μαμά και γιος θα πάρουν εξιτήριο και θα επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Εκεί τον περιμένει το... ροκ δωμάτιο του, αν και η Πιερίδη δεν ήθελε προληπτικά να το ετοίμασε μέχρι να γεννηθεί. «Σε χρόνο αστραπή μαζί με τις καλές μου φίλες του έχουμε φτιάξει ένα υπέροχο δωματιάκι και έχουμε βάλει τα πάντα μέσα. Το δωμάτιο του, είναι λίγο ροκ» πρόσθεσε.