Μαρινέλλα: Σε δύο εβδομάδες η απόφαση για το αν θα χρειαστεί να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης

21.10.2024
Μαρινέλλα: Σε δύο εβδομάδες η απόφαση για το αν θα χρειαστεί να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης
Papadakis Press
Όλες οι εξελίξεις για την υγεία της

Σε δωμάτιο του νοσοκομείου Υγεία νοσηλεύτεαι μετά την έξοδό της από την εντατική η Μαρινέλλα που αναρρώνει από το σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη στις 25 Σεπτεμβρίου την ώρα ππου βρισκόταν στη σκηνή του Ηρωδείου, λίγη μόλις ώρα μετά την έναρξη της μεγα΄λης συναυλίας της στο Αρχαίο Θέατρο.

Η μεγάλη ελληνίδα τραγουδίστρια κέρδισε αυτή τη μεγάλη μάχη και πλέον βρίσκεται στη διαδικασία της ανάρρωσης. Πριν λίγη ώρα η Έλλη Αυξεντίου έδωσε στην εκπομπή "Το Πρωινό" όλες τις εξελίξεις για την κατάσταση της υγεάις της και τις σκέψεις των γιατρών και της οικογένειας.

«Η Μαρινέλλα είναι καλά, είναι πολύ θετικές οι εξελίξεις ακόμα όμως απαγορεύονται οι επισκέψεις. Όπως μαθαίνουμε υπάρχει μια σκέψη για να μεταφερθεί μάλλον σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό, έχουν κάνει ήδη επαφές της οικογένειάς της, δε θα πούμε σε ποια χώρα. Και ίσως παραταθεί η παραμονή της στο νοσοκομείο για να μπορεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό αν χρειαστεί.

Ο στόχος είναι να μην χρειαστεί. Να βγει δηλαδή από το νοσοκομείο και να πάει στο σπίτι της. Αλλά αν χρειαστεί αυτό θα αποφασιστεί σε δύο περίπου εβδομάδες. Η οικογένεια έχει κάνει ήδη τις απαραίτητες επαφές»

Τελευταία τροποποίηση στις 21.10.2024 - 11:57