Σίσσυ Χρηστίδου για την παρουσιάστρια που πήρε «μαύρα» 1.000.000: «Δεν πρέπει κάποιος να επέμβει και να ρωτήσει το όνομα;

19.10.2024
Σίσσυ Χρηστίδου για την παρουσιάστρια που πήρε «μαύρα» 1.000.000: «Δεν πρέπει κάποιος να επέμβει και να ρωτήσει το όνομα;
Μεγάλες φωτιές με την αποκάλυψη του δημοσιογράφου και στενού συνεργάτη του Δημήτρη Κοντομηνά

Χαμός γίνεται στα τηλεοπτικά πλατό με την αποκάλυψη του Δήμου Βερύκιου την εβδομάδα που μας πέρασε στο «Happy Day» για παρουσιάστρια που πήρε μετρητά 1.000.000 Ευρώ για τη μεταγραφή της κάποτε στον Alpha και την πέτυχε ο ίδιος να τα μετράει στο αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ με τον οδηγό της.

Στο «Χαμογέλα και πάλι» σύσσωμοι οι συντελεστές αλλά και η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασαν αιχμηρά την αποκάλυψή του και το ότι συντελεί οικονομικό έγκλημα και ποινικό αδίκημα.
«Να έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο στην τηλεόραση και να είναι οκ; Περιγράφει μία συνθήκη τελείως παράνομη. Δεν πρέπει κάποιος να επέμβει και να ρωτήσει το όνομα;

Μπορεί όντως να γίνονταν τα πράγματα έτσι. Δεν μου έχει τύχει, ούτε μου έχει συμβεί, ούτε μου έχει προταθεί. Δεν το έχω ακούσει έτσι επίσημα, μόνο σε παραφιλολογία, αλλά το να βγαίνει ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι στο κανάλι όλα αυτά τα χρόνια.

Έχει τη βαρύτητα ότι ήταν όλα αυτά τα χρόνια στον Alpha και δίπλα στον Δημήτρη Κοντομηνά το ότι μιλάει για μία εμπειρία που την είδε με τα ίδια του τα μάτια. Δεν είπα ότι άκουσα και πήρε το αυτί μου» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου και συνέχισε:

«Τηλεοπτικά το παίζουμε, αλλά αναρωτιέμαι είναι οκ αυτό; Για όλους εμάς τους υπόλοιπους που πληρωνόμαστε κανονικά. Η Σταματίνα ήρθε σε δύσκολη θέση»

Τελευταία τροποποίηση στις 19.10.2024 - 12:25