Δήμος Βερύκιος: «Δεν ήταν η Μενεγάκη που πήρε το 1.000.000 , η Μενεγάκη είναι φρεγάτα παίρνει πολλά»

17.10.2024
Δήμος Βερύκιος: «Δεν ήταν η Μενεγάκη που πήρε το 1.000.000 , η Μενεγάκη είναι φρεγάτα παίρνει πολλά»
Φωτιές άναψε η χθεσινή του αποκάλυψη και σήμερα είπε κι άλλα

Όλοι ψάχνονται από χθες για το ποιά ήταν η παρουσιάστρια που επί εποχής Δημήτρη Κοντομηνά στον Alpha πέρασε και πήρε 1.000.000 Ευρώ μετρητά για τη μεταγραφή της στο κανάλι. Το αποκάλυψε χθες ο Δήμος Βερύκιος σε μια συνέντευξή του στο Astra Tv και άναψε τρελές φωτιές με τους περισσότερους να φαντάζονται οτι εννοούσε την Ελένη Μενεγάκη.

Έπεσαν όμως έξω. Εντελώς έξω, αφού τελικά η παρουσιάστρια στην οποία αναφέρεται δεν είναι της ψυχαγωγίας αλλά της ενημέρωσης. Και το αποκάλυψε σήμερα σε έναν απολασυτικό διάλογο με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με άφθονες μπηχτές για αυτά τα τρελά "πακέτα" και τον Δήμο Βερύκιο να κάνει νέα αποκάλυψη για το "χουνέρι" που έκανε στην εν λόγω παρουσια΄στρια τη μέρα που πέρασε από το κτίριο να πάρει τα χρήματα.

Όπως είπε είχε μάθει την ώρα που θα γινόταν η συνδιαλλαγή και πήγε στις κτιριακές εγκαταστα΄σεις ακριβώς μετά θέλοντας να την πειράξει. Εντόπισε λοιπόν το αυτοκίνητό της στο οποίο μέσα βρίσκονταν η ίδια και ο οδηγός της και τα μετρούσαν! Ενώ λοιπόν εκείνοι ήταν αφοσιωμένοι στο μέτρημα με΄σα στο πάρκινγκ πήγε και τους χτύπησε το τζάμι....

"Χτύπησες το τζάμι, ενώ μετρούσαν τα λεφτά; Αφού ζεις...." του είπε έκπληκτος ο Κώστας Φραγκολιάς.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.10.2024 - 10:15