Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ γράφει για τη μητέρα του Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν ύπαρχει ούτε μια μέρα που να μη σε σκέφτομαι»

23.07.2024
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ γράφει για τη μητέρα του Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν ύπαρχει ούτε μια μέρα που να μη σε σκέφτομαι»
Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή

Αν ζούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη πριν από τρεις ημέρες θα γινόταν 90 χρονών. Δυστυχώς το πιο λαμπρό αστέρι της Ελλάδας, η μία και μόνη Εθνική Σταρ που μεγάλωσε γενιές και γενιές έφυγε δυστυχώς πολύ νέα, μόλις στα 62 της χρόνια βυθίζοντας ολόκληρη την Ελλάδα στο πένθος.

ALIKI_VOUGIOUKLAKI_dab33.jpg

Κι αν όλοι κλάψαμε αυτός που σίγουρα πόνεσε περισσότερο είναι ο γιος της Γιάννης Παπαμιχαήλ, το μοναχοπαίδι και η λατρεία της ζωής της.

Ο Γιάννης, έχοντας απομακρυνθεί καιρό από την υπόλοιπη οικογένεια και την πλειοψηφία του περιβάλλοντος της μητέρας του τέλεσε με λίγους φίλους και τη σύζυγό του τρισάγιο την Κυριακή, την ίδια ημέρα αλλά σε άλλη ώρα από αυτό που έκαναν ο αδερφός της Αντώνης και λοιποί συγγενείς και συνεργάτες της αξέχαστης Αλίκης και που οι φωτογραφίες του έπαιξαν λίγο πολύ παντού.

Αργά το βράδυ ο Γιάννης δημοσίευσε μια φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στα Social Media για τη μητέρα του και έγραψε:

«1996-2024. 28 χρόνια πέρασαν από τη μέρα που έφυγες από κοντά μας. Δεν ύπαρχει ούτε μια μέρα που να μη σε σκέφτομαι. Κανείς δε σε ξέχασε, συνεχίζεις να μεγαλώνεις γενιές με τις ταινίες σου και τα παιδάκια που πάντα τόσο αγαπούσες σε βλέπουν και σε θαυμάζουν! Το τρισάγιο έγινε την Κυριακή σε κλειστό κύκλο με τη γυναίκα μου Ελένη τους καλούς μου φίλους Νίκο και Κώστα καθώς και τον φίλο της Αλίκης υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης Κωνσταντίνο Γκιουλέκα».

Τελευταία τροποποίηση στις 23.07.2024 - 00:43