Ντέμη Γεωργίου: Την Πέμπτη η κηδεία της. Τι είχε ζητήσει η ίδια και τηρούν οι φίλοι της;

23.07.2024
Ντέμη Γεωργίου: Την Πέμπτη η κηδεία της. Τι είχε ζητήσει η ίδια και τηρούν οι φίλοι της;
Οι δύο επιθυμίες της που θα κάνουν πραγματικότητα οι δικοί της

Πολύ άδικα και πολύ πρόωρα έφυγε χθες από τη ζωή η ταλαντούχα σεφ Ντέμη Γεωργίου που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο Masterchef.

Μέσα σε μόλις λίγα 24ωρα η βακτηριακή λοίμωξη που δεν είχε αντιληφθεί της προκάλεσε σηπτικό σοκ και ο οργανισμός της κατέρρευσε και δεν επανήλθε ποτέ. Ήταν μόλις 39 χρονών και ονειρευόταν να κάνει πολλά, ανάμεσά τους και να ενώσει και με γάμο τη ζωή της με τον έρωτά της, την σύντροφό της Μαριαλένα τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Η ίδια σε κουβέντες με τους δικούς της ανθρώπους, από αυτές που λίγο πολύ όλοι κάνουμε αλλά δεν πιστεύουμε και ότι θα συμβεί σε εμάς είχε εκδηλώσει δύο επιθυμίες. Αν πάθαινε κάτι ήθελε όλοι να φορέσουν λευκά και όχι μαύρα και αντί στεφάνων να μαζευτούν χρήματα για τα αδέσποτα.

Και αυτό ακριβώς οργανώνουν όσοι την αγάπησαν.

«Εκ μέρους των φίλων και των αγαπημένων της Ντέμη...
Η κηδεία θα τελεστεί την Πέμπτη 25/07/24 στις 12πμ στο 1ο Νεκροταφείο Αθηνών.
Μετά από επιθυμία της εκλιπούσας, όποιος επιθυμεί να παραστεί να ντυθεί στα λευκά και αντί στεφάνων θα θέλαμε την στήριξη στην Φιλοζωική PAWS - Paros Animal Welfare Society» έγραψαν στο προφίλ της στο instagram.


Ενώ τα κουμπαράκια της, ο Θανάσης Καραχάλιος και η Αντριάνα Μανέτα με ένα βίντεο στο TikTok τα είπαν όλα.

@archi43718 Πέμπτη 25, Ιουλίου και ώρα 12 στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών θα Τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία της Δήμητρας Γεωργίου 🙏🕊️🙏🕊️ #foryoupage❤️❤️ #foryou #fyp #love #funeral @Demmy P. Georgiou @miougatopoulos @ΣΚ@ΣΚΑΪ TVN@ANT1e@Mega TVt@[email protected]@OPENTVGRn@Andriana Manettar@ertofficialR@ERT NEWSl@AlfaTV ♬ πρωτότυπος ήχος - Archi 🧿 Άρτζι 🧿

Τελευταία τροποποίηση στις 24.07.2024 - 22:25