Η οντισιόν της στο MasterChef 7 είχε κάνει αίσθηση. Η Σέβα Λογοθέτη, το γλυκό κορίτσι από την Τήλο και τη Ρόδο έφτιαξε για τους κριτές ένα πειραγμένο millefeuilles με συνταγή της γιαγιάς της και κέρδισε επάξια την ποδιά που την οδήγησε στο σπίτι του reality μαγειρικής.
Και μπορεί η πορεία της στο παιχνίδι να τελείωσε με κλάματα τον Μάρτιο του 2021 αλλά η Σέβα πια χαμογελάει πλατιά γιατί κάνει αυτό που αγαπάει.
Τη συναντήσαμε τυχαία στη Ρόδο στο Amalfi Coast, ένα από τα μαγαζιά του επιχειρηματία Κώστα Αποστολίδη που πήγαμε για φαγητό και μας σέρβιρε εκτός από το γλυκό που την έβαλε στο MasterChef και την ωραιότερη pavlova που έχουμε δοκιμάσει. Αποφασισμένη να τελειοποιηθεί στον τομέα που ξεχωρίζει και να γίνει φημισμένη pastry chef η Σέβα σχεδόν δύο χρόνια μετά το παιχνίδι μαγειρικής μας μιλάει για τα όνειρα και τα σχέδιά της.