Διονύσης Πρώιος: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην παίκτης του Masterchef σε τροχαίο, όπως κι ο γιος του

20.09.2024
Διονύσης Πρώιος: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην παίκτης του Masterchef σε τροχαίο, όπως κι ο γιος του
Πολύ δυσάρεστα τα νέα

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα έφυγε από τη ζωή ο πρώην παίκτης του Masterchef και γνωστός μάγειρας Διονύσης Πρώιος Ραλλάτος έπειτα από σοβαρό τροχαίο δυστύχημα.

Ο Διονύσης που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο με τη συμμετοχή στο Masterchef 4 είχε πάντα μια ιδιαίτερη επαφή με τη δημοσιότητα. Προσωπικός φίλος του Λάκη Γαβαλά είχε εργαστεί και ως μοντέλο στο παρελθόν και παράλληλα ως ζωγράφος. Ο ΄ίδιος είχε αποκαλύψει μπαίνοντας τότε στο παιχνίδι οτι είχε ζωγραφίσει το σπίτι του Λάκη και είχε πληρωθεί σε ρούχα.

sds-1068x712_f67c9.webp

Σήμερα ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε πριν από λίγες ώρες. Η τραγική ειρωνία το 2016 είχε χάσει τον μοναχογιό του Μιχάλη σε ένα ανάλογο τροχαίο δυστύχημα στη Μύκονο με την ίδια μηχανή που ποτέ δεν θέλησε να αλλάξει.

DIONYSSIA_PROIOS_RALLATOS_2_82957.jpg

«Ποτέ δεν θα σταματήσω να τον αναφέρω τον γιο μου σε όλα τα βήματα στη ζωή μου αυτός υπάρχει. Αυτός δε με αφήνει να στενοχωριέμαι. Αυτός είναι που έρχεται και με χτυπάει στην πλάτη και μου κάνει “προχώρα γέρε”. Εδώ είναι, παντού είναι και πάντα θα τον έχω δίπλα μου. Και ελπίζω να μη με αφήσει ποτέ.

Ο γιος μου δεν νομίζω να ήθελε να μπω στο MasterChef. Θα είχε μπει αυτός. Αλλά αγαπούσε την τέχνη μου και ό,τι έκανα.

Τα τελευταία του λόγια και δεν θα τα ξεχάσω ποτέ ήταν “είσαι ο καλύτερος πατέρας. Σε αγαπάω πατέρα, σε αγαπάω”.

Η τελευταία εικόνα που έχω με τον γιο μου ήταν στο μαγαζί τον χειμώνα. Με αγκαλιάζει, με φιλάει στο μέτωπο. Φεύγει και ξαναγυρίζει και με φιλάει πάλι. Και μου λέει “είσαι ο καλύτερος πατέρας. Σε αγαπάω πατέρα, σε αγαπάω”.

Είχαμε μια σχέση φοβερή. Μου έμαθε πάρα πολλά. Μόνο καλό μου έκανε σε αυτή τη ζωή. Και θα το έκανα και πάλι, ακόμη και αν συνέβαινε αυτό που συνέβη. Θα το έκανα και πάλι», είχε πει ο ίδιος στην αποχώρησή του από το Masterchef τον Ιούνιο του 2020.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η φίλη του Δομινίκη Κεφαλοπούλου με ένα ποστ στο Facebook

Τελευταία τροποποίηση στις 20.09.2024 - 23:51