Ντέμη Γεωργίου: Λύγισαν οι φίλοι της στον τηλεοπτικό αέρα. Το μήνυμα της συντρόφου της

22.07.2024
Ντέμη Γεωργίου: Λύγισαν οι φίλοι της στον τηλεοπτικό αέρα. Το μήνυμα της συντρόφου της
Σοκαρισμένοι παραμένουν όλοι οι δικοί της άνθρωποι

Μέσα σε λιγότερο από δύο 24ωρα η πρώην παίκτρια του Masterchef Ντέμη Γεωργίου, πετυχημένη σεφ και επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή έπειτα από σηπτικό σοκ που υπέστη συνέπεια σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης.
Η Ντέμη Γεωργίου κατέρρευσε το βράδυ του Σαββάτου, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας της Πάρου και από εκεί με ελικόπτερο στην Αθήνα και στην εντατική του Γενικού Κρατικού Νίκαιας όπου και κατέληξε το πρωί της Δευτέρας.

O δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης και η Αντριάνα Μανέττα, πολύ καλοί φίλοι της γνωστής σεφ, η Αντριάνα μάλιστα ήταν να γίνει και κουμπάρα στον επερχόμενο γάμο της Ντέμης με την σύντροφό της Μαριαλένα, λύγισαν στον αέρα του ΣΚΑΪ, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Summer’s cool.

«Την τελευταία εβδομάδα ένιωθε μια κόπωση, προφανώς από μία λοίμωξη που δεν γνώριζε ότι είχε. Το Σάββατο το βράδυ έχασε τις αισθήσεις της στο σπίτι της, καθώς δεν είχε πάει στο εστιατόριο λόγω της υπερκόπωσης. Μεταφέρθηκε στην Αθήνα με ελικόπτερο το πρωί της Κυριακής, διασωληνωμένη στη ΜΕΘ. Η οικογένειά της είναι 4-5 φίλοι. Σήμερα το πρωί μας άφησε… δύο μήνες πριν τον γάμο της»

εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια ο Ισίδωρος Φίκαρης ο οποίος μετέφερε και το μήνυμα που στέλνει προς πάσα κατεύθυνση η σύζυγος της αδικοχαμένης Ντέμης, Μαριαλένα Ξηρομερίτη:

«Σας ευχαριστούμε θερμά για το αμέριστο ενδιαφέρον και την αγάπη που δείχνετε προς το πρόσωπο της Ντέμης Γεωργίου. Παρακαλούμε θερμά να τηρηθεί η απαραίτητη διακριτικότητα προς την εκλιπούσα και τους συγγενείς της, καθώς οι στιγμές που διανύουμε είναι δύσκολες και άκρως προσωπικές.»

Kλαίγοντας μίλησε και Αντριάνα Μανέττα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή: «Μέχρι να την φέρει το ελικόπτερο στην Αθήνα ήταν ήδη σε κωματώδη κατάσταση. Χάθηκαν κρίσιμες ώρες γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο ελικόπτερο, την επόμενη ημέρα βρέθηκε και την μετέφεραν. Η μόλυνση είχε προχωρήσει πάρα πολύ, δεν γινόταν κάτι. Μας είπαν να είμαστε εκεί γιατί θα καταλήξει.

Ό,τι κατάφερε το κατάφερε μόνη της και είμαστε πολύ υπερήφανοι για την Ντέμη. Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε επικήδειο, αλλά θα το κάνουμε όπως το ονειρευόταν».

Τελευταία τροποποίηση στις 24.07.2024 - 22:24