Ντέμη Γεωργίου: Οι προετοιμασίες για τον γάμο τον Σεπτέμβριο και η τραγική ειρωνεία

Ντέμη Γεωργίου: Οι προετοιμασίες για τον γάμο τον Σεπτέμβριο και η τραγική ειρωνεία
Θα παντρευόταν ξανά με τη γυναίκα της στην Πάρο

Μόλις πριν δύο εβδομάδες, οι κουμπάροι και το ζευγάρι βρίσκονταν στην Νάουσα της Πάρου για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες για το γάμο που ετοίμαζαν οι δύο γυναίκες τον Σεπτέμβριο στο νησί.

Η Ντέμη Γεωργίου και η Μαριαλένα Ξηρομερίτη που ήδη είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και είχαν ανοίξει μαζί το μαγαζί Eight8 στην Πάρο σχεδίαζαν να φτάσουν στην παραλία για τον γάμο με Jet Ski, το είχαν ήδη αγοράσει μάλιστα για να μην τρέχουν τελευταία στιγμή.

DEMY_KAI_PAREA_00513.jpg

Δυστυχώς δεν πρόλαβε. Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 39 της χρόνια από σηπτικό σοκ που προκλήθηκε από βακτηριακή λοίμωξη με τους γιατρούς να κάνουν τα πάντα για να την κρατήσουν στη ζωή. Όπως μάθαμε η Ντέμη όταν κατέρρευσε το Σάββατο το βράδυ και μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την σύζυγό της στο Κέντρο Υγείας ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση ήδη που οι γιατροί χρειάστηκε να της κάνουν ΚΑΡΠΑ για να την επαναφέρουν και να τη διασωληνώσουν αλλά δυστυχώς αν και επανήλθε η κατάσταση αποδείχτηκε μη αναστρέψιμη.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως την ώρα που συνέβαιναν όλα αυτά που οδήγησαν στην τραγική κατάληξη που όλοι γνωρίζετε, στην Αθήνα η οικογένειά της είχε χαρές καθώς παντρευόταν ο αδερφός της. Η ίδια δεν βρισκόταν στον γάμο τους λόγω των υποχρεώσεών της στο μαγαζί.

DEMY_GEORGIOU_SYZYGOS_KAI_SKYLIA_0d345.jpg

Η Ντέμη Γεωργίου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef του 2020, όπου και ξεχώρισε, τόσο για τις μαγειρικές της ικανότητες, όσο και για την προσωπική της εξομολόγηση, λίγο μετά το παιχνίδι, για την κρίση στον γάμο με την πρώην σύζυγό της, Άλκηστις Αλεξανδράτου.


Η ίδια, σε συνέντευξη που είχε δώσει στον Ισίδωρο Φίκαρη στην εκπομπή Γεια σου, είχε δηλώσει την πρόθεσή της να παντρευτεί τη νυν σύντροφό της.

«Δεν πρόλαβα να νιώσω μειονεκτικά για τη σεξουαλικότητά μου, γιατί γύρω στα 6 μου ήμουν ερωτευμένη με τη δασκάλα μου. Μεονεκτικά με κάνουν να νιώθω οι νόμοι», δήλωνε η Ντέμη Γεωργίου και ανέφερε για το νομοσχέδιο για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών:

«Ευχαριστώ για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε αλλά εγώ θέλω να πάω σε εκκλησία. Θέλω να ντυθώ νυφούλα, δεν θέλω να παντρευτώ σε δημαρχείο. θεωρώ ότι δεν θα αλλάξει τίποτα. Σιγά σιγά οι άνθρωποι θα καταλάβουν τις αξίες τους».

Τελευταία τροποποίηση στις 24.07.2024 - 22:24