Πέθανε η Ντέμη Γεωργίου πριν από λίγη ώρα- Η παίκτρια του Masterchef έδωσε μάχη αλλά δεν άντεξε

22.07.2024
Πέθανε η Ντέμη Γεωργίου πριν από λίγη ώρα- Η παίκτρια του Masterchef έδωσε μάχη αλλά δεν άντεξε
Ένα ταλαντούχο πλάσμα έφυγε από τη ζωή

Σοκ και θρήνος στους φίλους και τους γνωστούς της Ντέμης Γεωργίου που μέσα σε λιγότερο από δύο 24ωρα τη είδαν να καταρρέει, να μεταφέρεται εσπευσμένα από την Πάρο στην Αθήνα και τελικά να χάνει τη μάχη για τη ζωή μέσα στην εντατική του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσίευσε χθες βράδυ το Zappit η 39χρονη, η οποία εργαζόταν στην Πάρο, έπαθε οξεία βακτηριακή μόλυνση με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της το βράδυ του Σαββάτου.
Αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Πάρου, όπου οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και το πρωί της Κυριακής η Ντέμη Γεωργίου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από το κέντρο υγείας της Πάρου στην Αθήνα.

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι έφυγε από τη ζωή. Συγκλονισμένοι από την ξαφνική απώλεια οι φίλοι της προσπαθούν να διαχειριστούν τον ξαφνικό χαμό της. Ο κολλητός της Θανάσης Καραχάλιος που χθες βράδυ εκλιπαρούσε να πει ο κόσμος μια προσευχή πριν λίγο έβαλε ένα περιστέρι σε μαύρο φόντο.

WhatsApp_Image_2024-07-22_at_10.12.52_4e9e2.jpeg

Ενώ και ο δημοσιογράφος του Summer's Cool, Ισίδωρος Φίκαρης με τον οποίο ήταν πολύ φίλοι και μάλιστα πρόσφατα ήταν μαζί στην Πάρο έκανε ένα story εξίσου σοκαρισμένος.

WhatsApp_Image_2024-07-22_at_10.12.53_53734.jpeg

Τελευταία τροποποίηση στις 24.07.2024 - 22:23