Χριστίνα Μπόμπα: Η απίθανη αντίδραση των διδύμων της, όταν την είδαν στην τηλεόραση

21.09.2024
Χριστίνα Μπόμπα: Η απίθανη αντίδραση των διδύμων της, όταν την είδαν στην τηλεόραση
Τον μπαμπά Σάκη Τανιμανίδη ίσως και να έχουν συνηθίσει λίγο να τον βλέπουν στην τηλεόραση η κόρες του, τη μαμά όμως όχι

Η Χριστίνα Μπόμπα από πριν έρθουν στον κόσμο οι δίδυμες κόρες της έχει λίγο πολύ κάνει πίσω στην δικές της φιλοδοξίες ρίχνοντας όλο το βάρος στο μεγάλωμα των κοριτσιών και τις επαγγελματικές δραστηριότητες που έχει η ίδια και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης.

Εξάλλου δεν χρειάζεται να βρίσκεται στην τηλεόραση για να επικοινωνήσει ότι θέλει. Έχει πολύ ισχυρά Social Media, είναι influencer και μάιστα με φανατικό κοινό και έτσι λέει ναι σε τηλεοπτικές προτάσεις μόνο αν την ενδιαφέρουν πολύ. Όπως είχε κάνει την εποχή που παρουσίαζε τα παρασκήνια του The Voice. Εξίσου σπάνια πηγαίνει και σε τηλεοπτικά πλατό ως καλεσμένη. Χθες όμως βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 καθώς ήθελε κι η ίδια να μιλήσει για το φεστιβάλ ευζωίας που διοργανώνουν με τον άντρα της αυτό το Σαββατοκύριακο στην Τεχνόπολη.

Όσο η μαμά Χριστίνα ήταν στην ΕΡΤ, ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν στο σπίτι με τις μικρές Αριάννα και Φιλίππα και άνοιξε την τηλεόραση για να παρακολουθήσει τη συνέντευξη της γυναίκας του στο κρατικό κανάλι.

Λογάριαζε όλως χωρίς τον "ξενοδόχο" καθώς οι δύο κορούλες του τρλέθηκαν που είδαν τη μαμά τους στην τηλεόραση και της φώναζαν ασταμάτητα "Μαμά". Γλύκες...

Τελευταία τροποποίηση στις 21.09.2024 - 03:20